Laatste nieuws over Netflix

Disenchantment stopt na vijfde seizoen in september

Disenchantment keert terug, al is het wel voor de laatste keer. De serie van de makers van The Simpsons heeft dan vijf seizoenen gedraaid en komt tot een einde. De releasedatum en eerste teaser zijn alvast gedeeld.

Matt Groening

Disenchantment is een serie van Matt Groening. Als bedenker van The Simpsons en Futurama wilde Netflix maar wat graag een project met hem aan gaan en dat werd Disenchantment. Waar The Simpsons zich afspeelde in het heden, Futurama in de toekomst, gingen we met Disenchantment ver terug in de tijd.

Bean, Elfo en Luci

In het eerste seizoen maken we kennis met prinses Bean. Iemand die maar weinig met haar rol heeft en liever in de kroeg bier zit te drinken. Ze krijgt een bijzondere band met een elf genaamd Elfo en haar persoonlijke demoon Luci. Het drietal begint aan een bijzondere reis.

Vijfde seizoen Disenchantment

De seizoenen zijn zeer onregelmatig verschenen. Zo begon de serie al in augustus 2018 en zat er tussen het tweede en derde jaar anderhalf jaar. Dat is nu weer het geval, want het vierde seizoen dateert van 9 februari 2022. Op 1 september komt het vijfde seizoen met wederom tien afleveringen. De eerste teaser is tevens verschenen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?