Laatste nieuws over Netflix

Disjointed sluit al na één seizoen de deuren

Disjointed zal niet meer terugkeren op Netflix. Van de komedieserie werd veel verwacht, met name doordat Chuck Lorre de schrijver en producer was. Het verhaal sloeg alleen geen moment aan en zo sluit de cannabiszaak in Los Angeles al na één seizoen de deuren.

Lorre kon grote successen niet herhalen

Chuck Lorre heeft een grote naam opgebouwd. Zo was hij schrijver bij Roseanne en vervolgens bedenker en producer van zowel Two and a Half Men en The Big Bang Theory. Daar is sinds kort ook de spin-off Young Sheldon bijgekomen. Voor Netflix heeft hij twee producties lopen, want naast Disjointed wordt er ook gewerkt aan The Komisky Method met Michael Douglas en Alan Arkin in de hoofdrol. Disjointed bracht alleen niet wat ervan verwacht werd.

Kathy Bates runt een cannabiszaak

Disjointed draaide om Ruth. In een grijs verleden was ze een succesvol advocate, maar inmiddels runt ze een cannabiszaak. Ruth werd gespeeld door Kathy Bates en de serie speelde zich voornamelijk in en rond de zaak in Los Angeles af. Het eerste seizoen bestond uit twintig afleveringen, de eerste helft hiervan verscheen afgelopen zomer. In januari volgden de overige tien episodes, maar een succes werd het niet. Op IMDb bleef de serie ook hangen op een 6,6 en Netflix besloot dan ook om er na één seizoen een streep onder te zetten.

Lees ook: Alle series die door Netflix zijn gecanceld

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?