Laatste nieuws over Netflix

Dit is de cast voor La Casa de Papel spin-off Berlin

Nog voordat de hitserie La Casa de Papel ten einde kwam, werd al bekend dat we ons op mogen maken voor een eerste spin-off. Daarin draait het allemaal om Berlin alias Andrés de Fonollosa. Alhoewel Netflix lang geheimzinnig is geweest over de nieuwe serie, is nu eindelijk het één en ander bekend geworden over Berlin. Zo heeft de streamingdienst de cast bekendgemaakt.

Maak kennis met de cast

Door middel van een video heeft Netflix op mysterieuze wijze de acteurs voor Berlin bekendgemaakt. Naast dat uiteraard Pedro Alonso de hoofdrol van Berlin speelt, maken we kennis met in ieder geval vijf nieuwe karakters. Michelle Jenner is verantwoordelijk voor de rol van Keila. Zij was eerder te zien in onder meer El catedral del mar (Mar Estanyol) en La Cocinera de Castamar (Clara Belmonte). Begoña Vargas heeft de rol van Cameron gekregen. Ook zij is geen onbekende, want ze was recent nog te zien in Bienvenidos a Edén (Bel) en daarvoor in Alta Mar als Verónica de Gacía.

Release in 2023

De andere nieuwe castleden zijn Julio Peña als Roi, Tristán Ulloa als Damián en Joel Sánchez als Bruce. Ook zij zijn niet helemaal onbekend. Zo had Ulloa al een korte rol in Narcos en was hij te zien in Warrior Nun als Father Vincent. De tekst bij de video luidt: “Het combineren van liefde en overvallen is niet altijd een slecht idee. Berlin, de spin-off van La Casa de Papel, komt in 2023.” Hieronder bekijk je de video waarin we alvast kennismaken met de cast.

➡️ Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Berlin op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?