Laatste nieuws over Netflix

Dit is de echte reden van het vertrek van Trace Riley uit Chesapeake Shores

Jesse Metcalfe, verantwoordelijk voor de rol van Trace Riley in Chesapeake Shores, besloot eerder dit jaar te stoppen met de romantische dramaserie. Nu heeft hij eindelijk aangegeven waarom hij ervoor koos om te stoppen met de serie. Dat deed hij tijdens een interview met ET.

Grote dromen

Het vijfde seizoen van Chesapeake Shores trapte af met alweer de derde showrunner. Even werd dan ook gedacht dat Metcalfe vanwege creatieve zorgen vertrok, maar dat bleek niet het geval. Maar wat was dan wel de echte reden? Metcalfe speelt open kaart: “Ik wil heel graag weer in een veelgeprezen kabel-tv-show komen. Ik wil doorgaan met het nastreven van een filmcarrière en ik denk dat de beste manier om dat te doen is door deel te nemen aan een gerespecteerde, veelgeprezen televisie-show.”

Het is dan ook duidelijk dat Metcalfe vanwege zijn carrière besloot te vertrekken. Het valt dan ook niet volledig uit te sluiten dat we Metcalfe ooit nog terug zien in Chesapeake Shores, maar voor nu zal hij zich eerst gaan richten op andere klussen.

Chesapeake Shores seizoen 6 onzeker

Het vertrek van Trace Riley uit Chesapeake Shores is niet het enige wat fans van de serie al een tijdje bezighoudt. Het is namelijk nog maar de vraag of we nog een zesde seizoen van de romantische dramaserie van Hallmark Channel mogen verwachten. Tot op heden is een officiële bevestiging voor een nieuw seizoen namelijk uitgebleven. Daar horen we in de toekomst ongetwijfeld meer over.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?