Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Arrow seizoen 8 op Netflix

Het achtste seizoen van Arrow is van start gegaan en ook op Netflix is de serie inmiddels in volle gang. Iedere week wordt de serie bij The CW voorzien van een nieuwe aflevering en ook bij Netflix mogen we iedere week een nieuwe aflevering verwachten. Al zijn we daardoor wel afhankelijk van de uitzendingen in de Verenigde Staten. In dit artikel vind je wanneer je wel en geen nieuwe afleveringen van Arrow hoeft te verwachten.

Slotseizoen

Het achtste seizoen van Arrow wordt het slotseizoen van de reeks. Het seizoen telt dan ook beduidend minder aflevering dan we voorheen gewend waren. De finale telt ‘slechts’ tien afleveringen. Het zou hoofdrolspeler Stephen Amell zijn die de stekker uit de reeks heeft getrokken. Mede omdat hij meer tijd wil doorbrengen met familie.

Wanneer wordt de nieuwe aflevering van Arrow seizoen 8 verwacht?

Wanneer wordt de nieuwe aflevering van Arrow seizoen 8 verwacht? De afleveringen van het laatste seizoen van Arrow worden wekelijks op maandag toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee zit er wel een periode van een aantal dagen tussen de uitzendingen bij The CW en het toevoegen aan Netflix. Zo ging het achtste seizoen op 15 oktober in première, terwijl de eerste aflevering op Netflix pas op 21 oktober werd toegevoegd.

Bij series die afkomstig zijn van The CW en die wekelijks worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix is het belangrijk om rekening te houden met eventuele pauzes. Zo liggen series rondom de feestdagen in Amerika vaak stil. Daarom houden we je in dit artikel op de hoogte van wanneer je wel en geen nieuwe afleveringen hoeft te verwachten.

Dit is het uitzendschema van Arrow seizoen 8 op Netflix:

Aflevering Titel Op Netflix:
1 Starling City 21 oktober
2 Welcome to Hong Kong 28 oktober
3 Leap of Faith 4 november
4 Present Tense 11 november
5 Prochnost 25 november
6 Reset 2 december
7 Purgatory 9 december
8 Crisis on Infinite Earths, Part 4 20 januari
9 What They Become 27 januari
10 Fadeout 3 februari

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?