Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Better Call Saul seizoen 5 op Netflix

De lancering van het vijfde seizoen van Better Call Saul staat voor de deur. Op 23 februari wordt de eerste aflevering uitgezonden bij AMC en op Netflix in Nederland kunnen we vervolgens ook razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen. Wekelijks worden nieuwe episodes toegevoegd aan het aanbod.

Wekelijks op Netflix

Better Call Saul wordt in de Verenigde Staten uitgezonden bij AMC. In Nederland liggen de rechten echter bij Netflix. Daardoor kunnen we wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie. Binnen 24 uur na de release in de Verenigde Staten wordt de aflevering al toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Een nadeel daarvan is dat Netflix afhankelijk is van het uitzendschema van AMC. Als er in de programmering van het netwerk geen ruimte is voor een aflevering, ligt de serie stil. In dit uitzendschema zie je dan ook precies wanneer je nieuwe afleveringen van Better Call Saul seizoen 5 mag verwachten.

Uitzendschema Better Call Saul seizoen 5 op Netflix

In onderstaande tabel heb je een helder overzicht van het uitzendschema van Better Call Saul seizoen 5 op Netflix. Het uitzendschema wordt regelmatig van een update voorzien. Het vijfde seizoen loopt sowieso tot eind april. Ondertussen is al bekend dat Better Call Saul een zesde seizoen krijgt. Daarmee wordt de reeks afgesloten.

Bekijk hieronder wanneer de afleveringen van Better Call Saul seizoen 5 op Netflix verschijnen:

 

Aflevering Titel Op Netflix
1 Magic Man 24 februari
2 50% Off 25 februari
3 The Guy for This 3 maart
4 Namaste 10 maart
5 Dedicado a Max 17 maart
6 Wexler v. Goodmana 24 maart
7 JMM 31 maart
8 Bagman 7 april
9 Bad Choice Road 14 april
10 Something Unforgivable 21 april

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?