Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 4 op Netflix

De eerste aflevering van Chesapeake Shores seizoen 4 is op maandag 26 augustus toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het toevoegen van de afleveringen op Netflix hangen af van de uitzendingen bij Hallmark Channel. In dit uitzendschema zie je precies wanneer alle afleveringen van Chesapeake Shores seizoen 4 op Netflix verschijnen.

Samenwerking Hallmark en Netflix

Chesapeake Shores is eindelijk terug voor zijn vierde seizoen. De serie is al jarenlang een groot succes bij Hallmark Channel en wordt nog altijd voorzien van nieuwe afleveringen.

In Nederland kunnen we de serie door een samenwerking van Hallmark en Netflix bekijken bij laatstgenoemde partij. Ook het vierde seizoen van de reeks is weer razendsnel te bekijken in Nederland. Seizoen 4 is met zes afleveringen echter wel korter dan normaal.

Dit is het uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 4 op Netflix

In Chesapeake Shores draait het om een jonge vrouw die besluit om terug te keren naar de stad waar ze vandaan komt om haar zus te helpen met haar herberg. Eenmaal terug in de stad waar ze is opgegroeid wordt ze ook weer geconfronteerd met herinneringen en bekende gezichten uit het verleden. De nieuwe afleveringen van Chesapeake Shores seizoen 4 verschijnen om klokslag 12 uur ‘s middags online.

Bekijk hieronder wanneer de afleveringen van Chesapeake Shores seizoen 4 op Netflix verschijnen:

Aflevering Titel Op Netflix
1 The End Is Where We Begin 26 augustus
2 Leap of Faith 2 september
3 A Sonnet for Caroline 9 september
4 Breaking Hearts and Playing Parts 16 september
5 All The Time In The World 23 september
6 The Curtain Also Rises 30 september

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?