Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Riverdale seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Riverdale is tot dusver ontzettend goed ontvangen, maar vanaf 14 december moeten we het een aantal weken zonder doen op Netflix. De midseason break van Riverdale gaat in en dus is er de komende weken op donderdag geen nieuwe aflevering. Bekijk onderstaand uitzendschema om te zien wanneer er nog meer breaks zijn.

Midseason break

De negende aflevering van Riverdale seizoen 2 is de laatste van het jaar 2017. In 2018 zal het tweede seizoen vervolgens weer opgepakt worden. We hebben dan nog dertien weken met nieuwe afleveringen voor de boeg, want het tweede seizoen bestaat uit 22 episodes, een stuk meer dan het eerste seizoen.

Wanneer gaat Riverdale seizoen 2 verder op Netflix?

Wanneer Riverdale seizoen 2 verder gaat op Netflix is gelukkig ook al bekend. De midseason break duurt in totaal vijf weken. Vanaf 18 januari 2018 verschijnt de tiende aflevering van Riverdale seizoen 2 op Netflix. Vanaf dat moment zullen er dus weer vrijwel wekelijks nieuwe afleveringen worden toegevoegd. Hier en daar zal er weer een onderbreking van een week zijn, omdat Netflix afhankelijk blijft van de uitzendingen van de populaire serie in Amerika.

Het tweede deel van de reeks moet een nieuw mysterie volgen. We weten nu tenslotte wie de Black Hood is.  In de eerste negen afleveringen had hij de inwoners van Riverdale al in zijn greep. Wie er achter Black Hood zit, ontdekten we tijdens de midseason finale.

Lees ook: Wanneer begint Riverdale seizoen 3?

 

Aflevering Titel Op Netflix
10 The Blackboard Jungle 18 januari
11 The Wrestler 25 januari
12 The Wicked and the Divine 1 februari
13 The Tell-Tale Heart 8 februari
14 The Hills Have Eyes 8 maart
15 There Will Be Blood 15 maart
16 Primary Colors 22 maart
17 The Noose Tightens 29 maart
18 A Night To Remember 19 april
19 Prisoners 26 april
20 Shadow of a Doubt 3 mei
21 Judgement Night 10 mei
22 Brave New World 17 mei

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?