Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Snowpiercer seizoen 1 op Netflix

Het eerste seizoen van Snowpiercer is op zondag 17 mei van start gegaan bij het Amerikaanse TNT. In Nederland liggen de uitzendrechten echter bij Netflix. Daar worden nieuwe afleveringen wekelijks toegevoegd aan het aanbod. In dit artikel weet je precies wanneer je wel en wanneer je geen nieuwe afleveringen van Snowpiercer op Netflix mag verwachten.

Wekelijks op Netflix

Het eerste seizoen van Snowpiercer is op 17 mei van start gegaan bij TNT. In Nederland moeten we iets langer wachten op de eerste aflevering, maar het wachten is bijna voorbij. Vanaf maandag 25 mei kunnen we wekelijks een nieuwe aflevering van de reeks online verwachten op Netflix. Daarmee zit er een periode van iets langer dan een week tussen de release in de Verenigde Staten en in Nederland.

Een nadeel van wekelijkse uitzendingen is echter dat Netflix afhankelijk is van het uitzendschema van TNT. Mochten de uitzendingen om wat voor reden dan ook daar een week stilliggen, dan moeten we ook in Nederland een week langer wachten op een nieuwe aflevering.

Snowpiercer

In Snowpiercer draait het om overleven. We volgen een groep mensen in een trein waar grote verschillen zijn tussen rijk en arm. De mensen zitten echter met elkaar opgescheept nadat de wereld ijskoud is geworden door een verkeerd gelopen experiment om de klimaatverandering tegen te gaan. De enige manier om te overleven is in de trein te blijven, maar daar ontstaat een flinke opstand.

Uitzendschema Snowpiercer seizoen 1 op Netflix

Met onderstaande tabel weet jij voortaan precies wanneer de nieuwe aflevering van Snowpiercer seizoen 1 op Netflix verschijnt. Het uitzendschema wordt regelmatig bijgewerkt. Het eerste seizoen loopt tot en met juli 2020.

Bekijk hieronder wanneer de afleveringen van Snowpiercer seizoen 1 op Netflix verschijnen:

 

Aflevering Titel Op Netflix
1 First, the Weather Changed 25 mei
2 Prepare to Brace 25 mei
3 Access is Power 1 juni
4 Without their Maker 8 juni
5 Justice Never Boarded 15 juni
6 Trouble Comes Sideways 22 juni
7 The Universe is Indifferent 29 juni
8 There Are His Revolutions 6 juli
9 The Train Demanded Blood 13 juli
10 994 Cars Long 13 juli

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?