Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Snowpiercer seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Snowpiercer is op 24 januari van start gegaan in de Verenigde Staten en loopt ook mee op Netflix. De serie komt van het Amerikaanse TNT, maar door een deal liggen de uitzendrechten in Nederland bij Netflix. Dat betekent dat we wekelijks een nieuwe aflevering mogen verwachten. Doordat Netflix afhaneklijk is van het uitzendschema van TNT, is het mogelijk dat er soms een week tussenuit valt. Met dit uitzendschema weet je precies wanneer je wel en geen nieuwe afleveringen mag verwachten van Snowpiercer seizoen 3.

Wekelijkse afleveringen

Snowpiercer seizoen 3 is op 24 januari gestart bij het Amerikaanse TNT. In Nederland mogen we vervolgens een dag later een nieuwe aflevering op Netflix verwachten. Dat betekent dat Snowpiercer op Netflix iedere dinsdag verschijnt. Daarmee is de streamingdienst er razendsnel bij om nieuwe afleveringen toe te voegen.

Snowpiercer

In Snowpiercer draait het om overleven. De aarde is volledig bevroren door een verkeerd gelopen experiment om de klimaatverandering tegen te gaan. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans te midden van de spanningen aan boord.

Uitzendschema van Snowpiercer seizoen 3 op Netflix

Wil je geen aflevering missen van Snowpiercer seizoen 3? Dan ben je met dit uitzendschema altijd op de hoogte van wanneer nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. In onderstaande tabel zie je wanneer je de afleveringen op Netflix mag verwachten. Het derde seizoen start op 25 januari op Netflix.

Aflevering Titel Op Netflix
1 The Tortoise and the Hare 25 januari
2 The Last to Go 1 februari
3 The First Blow 8 februari
4 Bound by One Track 15 februari
5 A New Life 22 februari
6 Born to Bleed 1 maart
7 Ouroboros 8 maart
8 Setting Itself Right 15 maart
9 A Beacon For Us All 22 maart
10 The Original Sinners 29 maart

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?