Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Star Trek: Discovery seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery staat op het punt om van start te gaan bij Netflix. De serie wordt oorspronkelijk uitgezonden bij CBS All Access in de Verenigde Staten, maar één dag na de afleveringen daar kunnen we ook in Nederland rekenen op nieuwe afleveringen. In dit artikel houden we het uitzendschema bij van de veertien afleveringen van seizoen 2.

Samenwerking CBS en Netflix

Stark Trek: Discovery is één van de series op Netflix die wekelijks wordt voorzien van een nieuwe aflevering. De serie gaat weliswaar door het leven als een Netflix Original, maar ondertussen wordt de serie in Amerika eerst uitgezonden bij CBS All Access.

Door een samenwerking met dat netwerk, kunnen we bij Netflix in Nederland altijd binnen 24 uur na de uitzending in Amerika al aan de slag met de nieuwe aflevering. Dat netwerk bepaalt echter ook wanneer afleveringen worden uitgezonden. We moeten dan ook rekening houden met een mid-season break en die vindt na aflevering negen plaats.

Star Trek: Discovery seizoen 2: 14 afleveringen

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery telt één aflevering minder dan het eerste seizoen. Waar seizoen 1 nog bestond uit vijftien afleveringen, moeten we het bij seizoen 2 stellen met veertien afleveringen. De uitzendingen van seizoen 2 gaan op 18 januari 2019 van start.

Star Trek: Discovery seizoen 2 uitzendschema

Aflevering Titel Op Netflix:
1 Brother 18 januari
2 New Eden 25 januari
3 Point of Light 1 februari
4 An Obol for Charon 8 februari
5 Saints of Imperfection 15 februari
6 The Sounds of Thunder 22 februari
7 Light and Shadows 1 maart
8 If Memory Serves 8 maart
9 Project Daedalus 15 maart
10 The Red Angel 23 maart
11 Perpetual Infinity 30 maart
12 Through the Valley of Shadows 5 april
13 Such Sweet Sorrow 12 april
14 Such Sweet Sorrow, part 2 19 april

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?