Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Flash seizoen 6 op Netflix

The Flash Netflix

The Flash is terug voor gloednieuwe afleveringen. De uitzendingen van seizoen 6 zijn inmiddels in volle gang in de Verenigde Staten en ook in Nederland duurt het niet lang voordat de nieuwe afleveringen worden toegevoegd. The CW en Netflix hebben een deal wat betreft een aantal DC-series, waaronder we onder meer de afleveringen van The Flash razendsnel kunnen bekijken. Netflix is echter wel afhankelijk van het uitzendschema van The Flash op  The CW. In dit artikel zie je dan ook precies wanneer we wel en geen nieuwe aflevering van The Flash verwachten.

Twee miniseizoenen

Het zesde seizoen van The Flash bestaat opnieuw uit 22 afleveringen. Opvallend is echter dat het seizoen eigenlijk wordt gezien als twee mini-seizoenen. Het eerste deel van seizoen 6 bestaat uit een aantal afleveringen waarbij geconcentreerd wordt op Bloodwork. Zodra vervolgens de aflevering Crisis on Infinite Earths is verschenen wordt daarna gestart met een soort nieuw seizoen. Of dat ook betekent dat de serie dan een aantal weken stilligt, is nog onduidelijk.

Wanneer worden nieuwe afleveringen van The Flash seizoen 6 op Netflix verwacht?

Wanneer worden nieuwe afleveringen van The Flash seizoen 6 op Netflix verwacht? Het antwoord op deze vraag is: ‘snel’. Zo werd de eerste aflevering van The Flash op dinsdag 8 oktober uitgezonden bij The CW en verscheen de aflevering vervolgens twee dagen later al online op Netflix.

Met onderstaand uitzendschema ben je goed op de hoogte van wanneer wel en geen nieuwe afleveringen verschijnen. Zo liggen de series van The CW rondom grote feestdagen als Kerstmis en Thanksgiving regelmatig stil. Dan komen er ook even geen nieuwe afleveringen op Netflix.

Dit is het uitzendschema van The Flash seizoen 6 op Netflix

Aflevering Titel Op Netflix:
1 Into the Void 10-okt-19
2 A Flash of the Lightning 17-okt-19
3 Dead Man Running 24-okt-19
4 There Will Be Blood 31-okt-19
5 Kiss Kiss Breach Breach 7-nov-19
6 License To Elongate 14-nov-19
7 The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 1 21-nov-19
8 The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2
9 Crisis on Infinite Earths, Part 3 12-dec-19
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22