Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Flash seizoen 8 op Netflix

The Flash seizoen 8 kwam razendsnel na het vorige seizoen. Zoals we van The Flash natuurlijk eigenlijk zouden mogen verwachten. Toch wordt het een apart seizoen en daarom is dit het uitzendschema van The Flash seizoen 8 op Netflix. Want er komt al snel een grote onderbreking.

Pandemie gooit alles op zijn kop

The CW heeft The Flash in productie en Netflix mag wekelijks de afleveringen streamen. Hierdoor is Netflix volledig afhankelijk van het uitzendschema in de Verenigde Staten. Dat heeft zeker het afgelopen jaar nogal wat voeten in de aarde. De afgelopen jaren draaiden seizoenen gewoon vanaf het najaar tot medio mei. Door de pandemie werd alles anders, want de opnames lagen stil. Zo ging het uitzendschema van The Flash seizoen 8 ook aardig op zijn kop.

Snel verder na zevende seizoen

Zo werd het zesde seizoen noodgedwongen korter en begon het zevende seizoen pas in het voorjaar van 2021. Van maart tot en met juli werden er achttien afleveringen uitgezonden. Zo hebben we ditmaal maar een paar maanden hoeven wachten, want half november was het alweer zover voor seizoen 8. Wel is het een korte periode dit keer. The Flash seizoen 8 opent namelijk met een vijfdelige serie genaamd Armageddon. Daarna is er een winterbreak.

Zelfde lengte als vorig seizoen

Een vraagteken bij series van The CW zijn vaak het aantal afleveringen. Zeker door de pandemie is er veel wisseling. Showrunner Eric Wallace heeft ditmaal al voor de start van het seizoen duidelijkheid verschaft. The Flash seizoen 8 zal uit 18 afleveringen bestaan, net zoals het zevende seizoen. Zo zal het seizoen eind mei of begin juni 2022 zijn afgerond, waardoor het normale schema daarna weer kan worden gehanteerd.

Dit is het uitzendschema van The Flash seizoen 8 op Netflix

 

Aflevering Titel Op Netflix
1 Armageddon, Part 1 18 november
2 Armageddon, Part 2 25 november
3 Armageddon, Part 3 2 december
4 Armageddon, Part 4 9 december
5 Armageddon, Part 5 16 december
6 Impulsive Excessive Disorder 11 maart
7 Lockdown 18 maart
8 The Fire Next Time 25 maart
9 Phantoms 1 april
10 Reckless 8 april
11 Resurrection 15 april
12 Death Rises 29 april
13 Death Falls 6 mei
14 Funeral for a Friend 13 mei
15 Into the Still Force 20 mei
16 The Curious Case of Bartholomew Allen 27 mei
17 Keep it Dark 10 juni
18 The Man in the Yellow Tie 17 juni
19 Negative, Part I 24 juni
20 Negative, Part II 30 juni

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?