Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Good Place seizoen 4 op Netflix

The Good Place seizoen 4 gaat bijna van start op Netflix. Vanaf vrijdag 27 september kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks. De serie wordt eerst uitgezonden bij de NBC, maar één dag later wordt de aflevering ook toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In dit artikel krijg je een overzicht van wanneer we wel en geen nieuwe afleveringen hoeven te verwachten.

Razendsnel op Netflix

Op Netflix kunnen we razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen van The Good Place. In de serie zien we hoe Kristen Bell als Eleanor Shellstrop per ongeluk in The Good Place terecht is gekomen. Maar nu ze er is, wil ze er alles aan doen om er te blijven. Door een samenwerking van Netflix met NBC komen afleveringen van The Good Place altijd razendsnel naar Nederland.

Dat zorgt ervoor dat wanneer The Good Place op 26 september van start gaat bij NBC, dat de aflevering één dag later, op 27 september, wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat brengt echter ook een nadeel met zich mee. De programmering is namelijk afhankelijk van het schema bij de NBC. Daardoor kan het voor komen dat de serie soms wekenlang stil ligt. Zo komt er dit jaar ook weer een mid seasonbreak die alles te maken heeft met de feestdagen in de Verenigde Staten.

Uitzendschema The Good Place seizoen 4

In het uitzendschema hieronder kom je er dan ook precies achter wanneer we wél en geen nieuwe afleveringen mogen verwachten van de reeks. Het uitzendschema wordt wekelijks bijgewerkt.

 

Aflevering Titel Op Netflix
1 A Girl from Arizona, Part 1 27 september
2 A Girl from Arizona, Part 2 4 oktober
3 Chillaxing 11 oktober
4 Tinker, Tailor, Demon, Spy 18 oktober
5 Employee of the Bearimy 25 oktober
6 A Chip Driver Mystery 1 november
7 Help is Other People 8 november
8 The Funeral to End All Funerals 15 november
9 The Answer 22 november
10 Putting Cruelty First 10 januari
11 Monday’s, Am I Right? 17 januari
12 Patty 24 januari
13 When You’re Ready 31 januari

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?