Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Undercover seizoen 2 op Netflix

De release van het tweede seizoen van Undercover ziet er bij Netflix anders uit dan we gewend zijn. Bij het eerste seizoen van de reeks moesten we wachten tot het complete eerste seizoen was uitgezonden op de Belgische tv alvorens het seizoen naar Netflix in Nederland kwam. In het geval van seizoen 2 mogen we rekenen op wekelijkse uitzendingen.

Samenwerking met Eén

Met Undercover heeft Netflix een vrij uniek project te pakken. De serie zou eigenlijk gemaakt worden door het Belgische Eén, maar toen de opnames al waren begonnen besloot ook Netflix zich in de serie te mengen. Het eerste seizoen van de reeks werd echter toch eerst uitgezonden bij Eén in Vlaanderen voordat het seizoen naar Netflix in Nederland kwam.

Wekelijkse uitzendingen

Voor het tweede seizoen is gekozen voor een nieuwe strategie. De eerste aflevering van Undercover seizoen 2 wordt op zondag 6 september uitgezonden bij Eén. Nog diezelfde dag mogen we de nieuwe episode ook op Netflix verwachten. Daarmee mogen we vanaf zondag 6 september iedere week een nieuwe aflevering van Undercover verwachten. De afleveringen komen ’s avonds in het aanbod.

Dit is het uitzendschema van Undercover seizoen 2 op Netflix

Aflevering Titel Op Netflix
1 El Dorado 6 september
2 Pentagon 13 september
3 Soldiers of Love 20 september
4 Trojan Horse Power 27 september
5 Revolucíon 4 oktober
6 Victor 11 oktober
7 Enrichochet 18 oktober
8 Roadblock 25 oktober
9 Reconstructie 1 november
10 Oorlog 8 november

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?