Laatste nieuws over Netflix

Dit is waarom er geen The End of the F***ing World seizoen 3 komt

Het vervolg van The End of the F***ing World is opnieuw jubelend ontvangen. Het deels absurde en deels komische zwartgallen verhaal over twee Britse tieners is dan ook weer een succes, maar de kans lijkt nihil dat er een derde seizoen gaat komen. Dit laat de maakster weten.

Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 2.

Alyssa en James

In het eerste seizoen leren Alyssa en James elkaar kennen, plegen een moord en worden opgejaagd door alles en iedereen. Een dramatisch einde volgde, maar wat er echt gebeurde op het strand zagen we nooit omdat het beeld zwart werd gedraaid. Daarvoor was er gelukkig het tweede seizoen, dat zich twee jaar na de gebeurtenissen op het strand afspeelde.

Bonnie meldt zich

De man die Alyssa en James hadden vermoord bedroog heel veel vrouwen, waaronder Bonnie. Zelf is ze echter nog altijd tot haar oren verliefd op professor Clive Koch en wil wraak nemen op het tweetal. Dit is waar seizoen twee om draait, met opnieuw de meest bizarre situaties.

De cirkel is rond

Waren er na het eerste seizoen veel vragen, de cirkel is aan het einde van het tweede seizoen juist rond. De rol van Bonnie is uitgespeeld, James en Alyssa spreken eindelijk hun gevoelens voor elkaar uit en lijken samen verder te kunnen. Tegelijkertijd heeft James afscheid genomen van zijn vader en het verleden.

Verhaal is verteld

Charlie Covell heeft de serie gemaakt en is duidelijk over een eventueel derde seizoen. Tegenover Radio Times laat ze weten dat deze er wat haar betreft niet komt. “Als ik voor mezelf spreek was dit het. Het is gewoon klaar. Proberen er meer uit te slepen is naar mijn gevoel fout, het einde is mooi en precies goed voor het verhaal. Ik kan niet voorschrijven wat mensen graag willen zien, maar ik probeer altijd te denken vanuit de karakters. Wat is het beste voor hun personages en het verhaal. Het klinkt niet aardig, maar ik ben geen voorstander van fan fiction.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?