Laatste nieuws over Netflix

Dit is waarom Fuller House één seizoen te vroeg gestopt is

Fuller House is na vijf seizoenen tot een einde gekomen. Het slotseizoen werd ruim een jaar geleden al aangekondigd als het laatste seizoen en met 75 afleveringen heeft de spin-off van Full House een lange rit erop zitten. Toch had Fuller House eigenlijk zes seizoenen moeten duren.

Verhaallijnen voor zes seizoenen

Dit heeft actrice Candace Cameron Bure (DJ Tanner) verklapt in een interview met Insider. “De gedachte achter de gehele verhaallijn was om zes seizoenen te maken. Laat ik voorop stellen dat we ontzettend blij zijn dat we vijf seizoenen hebben mogen maken. Toch weet ik wel dat er teleurstelling was dat we geen zesde seizoenen kregen. Over het waarom zijn we als cast ook niet op de hoogte, dat is een beslissing van het network.”

Echte finale.. maar met open lijntjes

Doordat de makers ruim voor de opnames wisten dat seizoen vijf het slotseizoen zou worden, hebben ze uiteraard wel een echte seriefinale kunnen maken. Let op, de rest van deze alinea bevat spoilers! DJ, Stephanie en Kimmy gaan alle drie trouwen en kondigden aan allemaal hun eigen pad te bewandelen. Uiteindelijk kunnen ze toch niet voorstellen dat ze hun kinderen ergens anders laten opgroeien dan in het huis van DJ. Dat wordt met de dag meer proppen, want Stephanie kondigde aan dat ze zwanger is.

Seizoen 6 of een reünie special van Fuller House?

Zo heeft de finale de meeste losse eindjes aan elkaar geknoopt, maar tegelijkertijd is er voldoende ruimte om het verdere leven de personages uit te diepen. Is er een kans dat er alsnog een zesde seizoen komt? Op dit moment lijkt dat er niet op. De cast heeft vaak laten weten dat ze graag hun karakters spelen en samenwerken. Toch is er geen enkele aanwijzing op een vervolg. Zowel bij Netflix áls bij een andere partij. De beste kans is nog dat Netflix op een later moment een reünie special laat maken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?