Laatste nieuws over Netflix

Dit is waarom Trace Riley vertrekt uit Chesapeake Shores

Jesse Metcalfe keert niet terug voor het vijfde seizoen van Chesapeake Shores. De acteur vertolkte al seizoenenlang de rol van Trace Riley, maar daar komt nu een einde aan. De acteur heeft inmiddels bekendgemaakt waarom hij heeft besloten om te stoppen met de succesvolle Hallmark-serie.

Reden bekend

Jesse Metcalfe blijkt er om twee redenen voor gekozen te hebben om een punt te zetten achter zijn rol in Chesapeake Shores. De acteur heeft altijd de intentie gehad om te stoppen op zijn hoogtepunt. Daarnaast gaf hij aan dat hij niet achter de keuzes van de makers stond. Hij baalde van de richting waar de verhaallijnen naartoe gingen. Daarbij ging het zowel om de verhaallijn van zijn eigen karakter als de plannen voor Trace en Abby. “Ik wilde absoluut dat onze personages samen zouden eindigen”, vulde hij het antwoord later aan.

Chesapeake Shores seizoen 5

In het vijfde seizoen van Chesapeake Shores nemen we afscheid van Trace Riley. De verhaallijn van Trace zal dan worden afgerond. Inmiddels is al duidelijk dat Riley een soort opvolger krijgt. In seizoen 5 maakt Evan McKenzie zijn intrede. Hij wordt omschreven als een succesvolle zakenman die nieuwe projecten naar het kleine stadje brengt. Of hij ook echt de nieuwe liefde wordt van Abby O’Brien zal moeten blijken.

Seizoen 5 van Chesapeake Shores gaat op 15 augustus van start bij Hallmark. Of we op Netflix weer wekelijks aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen zal moeten blijken. Het vijfde seizoen bestaat uit tien afleveringen en is daarmee fors langer dan de afgelopen seizoenen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?