Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Dit is wanneer je Bridgerton seizoen 3 deel 2 op Netflix ziet

Na lang wachten verscheen op donderdag 16 mei het derde seizoen van Bridgerton op Netflix. Wie meteen de hele dag leeg had gemaakt om de afleveringen achterelkaar te bekijken, kwam misschien wat bedrogen uit. Netflix koos er namelijk voor om het seizoen in twee delen te knippen. Daardoor verschenen op donderdag slechts vier afleveringen online en is het nu wachten op het tweede deel. Op 13 juni 2024 kunnen fans verder met het derde seizoen van Bridgerton.

Colin en Penelope

Voor het derde seizoen is Queen Charlotte op zoek naar een nieuwe kandidaat voor het huwelijk. Even ziet het ernaar uit dat zij dit seizoen voor Francesca kiest, maar niets blijkt minder waar. Penelope Featherington is ook druk op zoek naar de liefde. Nu ze wel door heeft dat het met Colin nooit iets gaat worden, vraagt ze hem om haar te helpen om haar slag te slaan.

Avontuur gaat verder

Zijn lessen werken echter zo goed, dat Colin zich steeds meer begint af te vragen of hij zelf eigenlijk niet gewoon heel verliefd is op Penelope. In de vierde aflevering van seizoen 3 zien we dat hij het eindelijk aandurft om het aan Penelope te vertellen, maar hoe zal hun avontuur verder lopen? Dat zien we vanaf 13 juni als het tweede deel van seizoen 3 van Bridgerton op Netflix verschijnt. Dat tweede deel bestaat opnieuw uit vier afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?