Laatste nieuws over Netflix

Dit is wat de cast aka makelaars van Selling Sunset verdienen

Selling Sunset is een groot succes op Netflix. In de serie volgens we de medewerkers van The Oppenheim Group die indrukwekkende huizen verkopen. De dames kunnen dan ook makkelijk rondrijden in een Ferrari, maar wat verdienen ze nou precies? de dames kunnen rekenen op flinke commissies.

Hoge commissies voor cast Selling Sunset

De makelaars van Selling Sunset hoeven niet te rekenen op een uurloon. In plaats daarvan leven de makelaars van de Oppenheim Group van de commissies die zij per huis verdienen. Dat kan al snel oplopen tot gigantische commissies. Dat wil niet zeggen dat de makelaars altijd goud geld verdienen. Soms duurt het tenslotte een tijdje voordat ze een huis verkocht krijgen. Maar wanneer dit snel lukt, is het geld snel verdiend.

Dit is wat de makelaars van Selling Sunset verdienen

Het is duidelijk dat de dames van Selling Sunset niets te klagen hebben. Hieronder een overzicht van Evening Standard van de vermogens van de cast van Selling Sunset:

  • De Oppenheim-broers (Jason en Brett) hebben allebei een waarde van 50 miljoen Amerikaanse dollar
  • Chrishell Stause heeft een vermogen van naar verluidt 5 miljoen dollar
  • Christine Quinn heeft een vermogen van zo’n 2 miljoen dollar, terwijl haar echtgenoot Christian Richard een eigen vermogen heeft van 20 miljoen dollar
  • Davina Potratz kan rekenen op 2 miljoen dollar
  • Heather Rae Young, Maya Vander, Amanza Smith en Mary Fitzgerald hebben allen een vermogen tussen de 1 en 3 miljoen dollar
  • Nieuwkomer Vanessa Villela kan al rekenen op 5 miljoen dollar
  • Voor andere nieuwkomer Emma Hernan staat de teller al op 1,5 miljoen dollar

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?