Laatste nieuws over Netflix

Dit is wat we hopen voor Virgin River seizoen 4 én 5

Het wachten op de nieuwe afleveringen van Virgin River is inmiddels in volle gang. Al lange tijd gingen geruchten rond dat de serie vernieuwd zou worden voor een vierde seizoen tot Netflix eind september bekendmaakte dat de serie niet alleen vernieuwd is voor een vierde seizoen, maar er ook meteen een vijfde seizoen is besteld. In dit artikel vind je wat wij hopen voor Virgin River seizoen 4 én 5.

Jack als de vader van Mel’s baby

Het derde seizoen van Virgin River liet ons achter met een grote cliffhanger. Mel dropte een bom toen ze aan Jack vertelde dat ze niet zeker weet of haar baby wel van hem is. Hoe leuk het ook zou zijn als Mark op deze manier toch een beetje in leven blijft, hopen we er toch op dat Jack de vader is van de baby. Het is met de tweeling al ingewikkeld genoeg en hopen niet dat het nóg erger wordt voor Jack.

De bruiloft van Jack en Mel

Jack stond in seizoen 3 op het punt om Mel ten huwelijk te vragen. Of dat allemaal nog doorgaat, moeten we nog maar even zien. Toch zouden we het geweldig vinden als we in een van de komende seizoenen een bruiloft van de twee te zien krijgen. Gezien de tijd in de seizoenen niet heel snel vordert, zal dat op zijn vroegst waarschijnlijk pas in het vijfde seizoen zijn.

Brady heeft Jack niet neergeschoten

Ondanks alles kunnen wij het ons nog steeds niet voorstellen dat Brady verantwoordelijk zou zijn voor het neerschieten van Jack. In het vierde of vijfde seizoen van Virgin River hopen we er dan ook achter te komen dat Brady niet de dader is. Vooral nu hij het zo goed kan vinden met Jacks zus Brie.

Brady Virgin River

Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

Goed nieuws voor Hope

Het leven van Hope hangt momenteel aan een zijde draadje. Ze raakte betrokken bij een ernstig auto-ongeluk en het is nog maar de vraag of ze die overleeft. Alhoewel we ons niet kunnen voorstellen dat Hope uit de serie wordt geschreven, willen we toch maar even benadrukken dat we Hope ondanks alles nodig hebben in Virgin River. Laten we dna ook hopen op een goed herstel.

Christopher kan bij Preacher blijven

Het slot van Virgin River seizoen 3 zag er niet goed uit voor Preacher en Christopher. Nu Vince erachter is gekomen waar Christopher verblijft en Preacher niet in zijn buurt is omdat hij op zoek is naar Paige, ziet het er niet goed uit voor de twee. Laten we hopen dat Preacher er toch in slaagt om Christopher veilig te houden.

Ricky vertrekt als marinier en komt volwassen terug

Toen Virgin River begon was de rol van Ricky nog erg klein. Hij werd door Jack onder zijn hoede genomen, maar inmiddels lijkt iedereen zijn grip op Ricky te zijn kwijtgeraakt. Vooral nu hij zich in het geheim heeft ingeschreven bij de marine, is het nog maar de vraag hoe zijn rol in Virgin River zal veranderen. Wij zouden het niet erg vinden als Ricky even vertrekt om vervolgens volwassen terug te keren in de serie.

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Onze laatste hoop is dat het niet lang meer duurt dat Virgin River seizoen 4 naar Netflix komt. Helaas lijkt die wens niet helemaal uit te komen. Het vierde seizoen van Virgin River wordt op zijn vroegst namelijk pas in het eerste halfjaar van 2022 op Netflix verwacht. Het kan echter ook zijn dat we nog langer moeten wachten. Wel is er goed nieuws voor de serie, want de seizoenen worden langer. Zo zitten er voortaan twaalf afleveringen in een seizoen in plaats van tien. Het wachten verzachten met soortgelijke titels als Virgin River? Dan zijn deze series ook wat voor jou!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?