Laatste nieuws over Netflix

Dit kondigde Netflix woensdag allemaal aan

Netflix heeft gisteren (woensdag) zeer veel informatie over Netflix Originals naar buiten gebracht. Tijdens een speciale persdag kondigde de streamingdienst van diverse series de releasedatum aan, of werden nieuwe beelden van titels getoond. Ook werd er een nieuwe talkshow aangekondigd. Een round-up van een drukke Netflix-dag.

Bill Nye in april met nieuwe talkshow op Netflix

Bill Nye is vanaf april 2017 te zien in een gloednieuwe talkshow op Netflix. Het programma van de wetenschapper heet Bill Nye Saves the World. In iedere aflevering zal er een specifiek wetenschappelijk onderwerp centraal staan. Van de opwarming van de aarde tot alternatieve genezing. Hieronder zie je alvast een trailer van Bill Nye Saves The World. Alle zes de afleveringen van de Netflix Original talkshow staan op 21 april online.


Releasedatum Orange is the New Black bekend

Netflix heeft door middel van een video het vijfde seizoen van Orange is the New Black aangekondigd. Voor het filmpje hebben de makers nog gebruik gemaakt van beelden uit seizoen vier, maar dat mag de pret niet deren. Aan het eind van onderstaande video zien we dat het vijfde seizoen van Orange is the New Black op 9 juni 2017 verschijnt. “Het wordt nooit meer zoals het was”, is de tekst bij de aankondiging.


Tweede seizoen voor The OA

The OA is vanaf het eerste moment al een serie waar erg veel over gesproken is. Netflix koos ervoor de serie pas vlak voor zijn verschijning aan te kondigen en daarmee kreeg de serie al snel erg veel aandacht. Na de vele lovende woorden en een IMDb-cijfer van 7.9 kon een tweede seizoen dan ook bijna niet uitblijven, maar de officiële bevestiging liet even op zich wachten. Netflix heeft door middel van onderstaande trailer nu laten weten dat er een tweede seizoen gaat komen. Over een releasedatum is tot op heden nog niets bekend. Het eerste seizoen verscheen op 16 december vorig jaar.


LOVE seizoen 3 nu al aangekondigd

Net als The OA werd op woensdag ook bekend dat LOVE op een nieuw seizoen kan rekenen. Alhoewel het tweede seizoen van de komedieserie nog niet eens online is verschenen, is al bekend geworden dat er ook een derde seizoen gaat komen. Vanaf 10 maart kunnen we op Netflix eerst rekenen op seizoen twee van LOVE. Over de releasedatum van het derde seizoen van LOVE is tot op heden nog niets bekend.


Grace and Frankie teaser en releasedatum van seizoen 3

Grace and Frankie kan rekenen op een derde seizoen op Netflix. Nadat seizoen één in 2015 op 8 mei verscheen en seizoen twee op 6 mei in première ging, zal het derde seizoen van Grace & Frankie al in maart te zien zijn. Op 24 maart verschijnen alle dertien afleveringen van het nieuwste seizoen online op Netflix. Daarmee wijkt men dus af van de eerdere releasemaanden. Met onderstaande opmerkelijke teaser werd het nieuws met betrekking tot de releasedatum bekendgemaakt.


Trailer Chef’s Table seizoen 3

Chef’s Table wordt op 17 februari voorzien van een gloednieuw seizoen op Netflix. We kunnen weer rekenen op een seizoen bomvol verrassende culinaire tradities. Er verschijnen zes nieuwe afleveringen waarin chefkoks Tim Raue (Duitsland), Vladimir Mukhin (Rusland), Jeong Kwan (Zuid-Korea), Ivan Orkin (New York), Virgilio Martínez (Peru) en Nancy Silverton (Californië) ons meenemen. De eerste trailer van het derde seizoen is inmiddels verschenen en die kun je hieronder bekijken.


Sneakpeek Colleen Wing uit Marvel’s Iron Fist

Nadat afgelopen week de eerste officiële trailer van Marvel’s Iron Fist online werd geplaatst, is het een week later tijd voor een sneakpeek van Colleen Wing (Jessica Henwick) uit de Marvel-serie. Alhoewel Danny Rand natuurlijk centraal staat in de serie, is er ook een belangrijke rol weggelegd voor Colleen Wing, een vriendin van Rand. Het is duidelijk een vrouw die niet onderschat moet worden. Het eerste seizoen van Marvel’s Iron Fist verschijnt overigens op 17 maart 2017 op Netflix.


Nieuwe beelden 13 Reasons Why verschenen

13 Reasons Why is een nieuwe serie waar nu al veel van verwacht wordt. Met Selena Gomez als een van de uitvoerende producten lijkt de serie zich erg te richten op tieners en jongvolwassenen. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Jay Asher, een boek dat erg vaak over de toonbank ging en zich met recht een bestseller mag noemen. Op YouTube heeft Netflix nu beelden geplaatst van het 13 Reasons Why panel. Met onder andere Creator en Executive Producer Brian Yorkey, Dylan Minnette (Clay) en Katherine Langford (Hannah). Ook Selena Gomez is uiteraard present. Eerder verscheen overigens al een trailer van de serie die op 31 maart gelanceerd wordt.


Teaser van Girlboss verschenen

Girlboss is een gloednieuwe serie die op 21 april op Netflix gaat verschijnen. De serie is gebaseerd op het boek #Girlboss van Sophia Amoruso, de vrouw die het modemerk Nasty Gal heeft opgericht, en het eerste seizoen gaat bestaan uit dertien afleveringen. Een eerste teaser van de serie is inmiddels online verschenen en kun je hieronder bekijken.


Trailer Julie’s Greenroom

Het aanbod van Netflix kan binnenkort rekenen op een kinderreeks die gemaakt is door Julie Andrews. Het gaat om Julie’s Greenroom, een serie waarin ze de directrice van een toneelschool speelt. Ze leert haar Greenies zingen, dansen en acteren. De eerste beelden van de kinderreeks zijn door Netflix online geplaatst op YouTube. Vanaf 17 maart verschijnt Julie’s Greenroom op de streamingdienst.


Trailer en releasedatum Anne

In de zomer van 2016 kondigde Netflix aan dat in 2017 een serie zou verschijnen genaamd ANNE. Het is een serie die tot stand is gekomen in samenwerking met de Amerikaanse televisiezender NBC en die gebaseerd is op het boek van Anne van het Groene Huis van schrijfster Lucy Maud Montgomery. De serie heeft 12 mei gekregen als zijn releasedatum. Onderstaand zien we de eerste beelden.


Netflix blaast Magic School Bus nieuw leven in

Er komt een vervolg op de Magic School Bus. In de jaren negentig was dit een populaire serie voor kinderen. Juffrouw Frizzle ging met haar klas op schoolreisje en maakten in de Magic School Bus van alles mee. Netflix komt nu met The Magic School Bus Rides Again. Het wordt een moderne variant op de succesvolle serie uit de vorige eeuw. De technische innovaties, zoals robots en wearables, krijgen een belangrijke rol in The Magic School Bus Rides Again. Lily Tomlin spreekt echter niet langer de stem van Juf Frizzle in. Die taak neemt Kate McKinnon van haar over.


Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?