Laatste nieuws over Netflix

Dit kun je verwachten van Jane the Virgin seizoen 5

Al de komedie en drama van Jane the Virgin komt met het vijfde seizoen tot een einde. Gina Rodriguez kruipt voor de laatste maal in de huid van Jane. Het slotseizoen is vanaf zondag 27 september te zien op Netflix, wij blikken vast vooruit wat je kunt verwachten.

Exact honderd afleveringen Jane the Virgin

Het vijfde seizoen van Jane the Virgin werd in de Verenigde Staten in het voorjaar en de zomer van 2019 uitgezonden. Het werd ruim een jaar wachten voor de rechten vrijkwamen zodat Netflix deze mag gaan streamen. Het slotseizoen is iets langer dan het vierde seizoen, namelijk negentien in plaats van zeventien afleveringen. Niet geheel toevallig komt het totaal aantal episodes daarmee uit op exact honderd. Dat doet The CW, de zender van Jane the Virgin, vaker. Want The 100 heeft ook exact dit aantal.

Team Michael of Team Rafaël?

In de aankondigingen is één belangrijke plotwending al duidelijk geworden voor het vijfde seizoen. Namelijk de heerlijke cliffhanger van het vierde seizoen! Jaren na de dood van Michael heeft Jane een relatie met Rafaël. Ze staan zelfs op het punt om in het huwelijksbootje te stappen. En dat is het moment dat Jane nietsvermoedend de woning van Rafaël binnen wandelt en daar oog in oog staat met Michael. Hij blijkt niet dood! Hoe en wat, dat zal de grote vraag zijn in het slotseizoen van Jane the Virgin. Net zoals voor wie ze uiteindelijk zal gaan kiezen en alle andere verhaallijnen die nog open staan. Vanaf 27 september zal het duidelijk worden op Netflix, hierbij alvast de korte teaser.

Teaser Jane the Virgin seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?