Vooruitblik

Dit mag je verwachten van Dynasty seizoen 2

Het tweede seizoen van Dynasty gaat bijna van start op Netflix. Terwijl kijkers van The CW al op 12 oktober aan de slag kunnen met de eerste nieuwe aflevering van seizoen 2, moeten we op Netflix één dag langer wachten. We hebben dan ook nog even de tijd om alvast vooruit te kijken op het tweede seizoen van Dynasty.

Dynasty

De reboot van het in het verleden zeer populaire Dynasty heeft wat drastische veranderingen ondergaan. Zo zagen we hoe Sammy Jo veranderde van een vrouw naar een homoseksuele man en de Colby familie werd herboren als Afrikaans-Amerikaans. Veel van hen zien we hoe dan ook terug in het tweede seizoen. Niet van iedereen is het lot echter bekend, want de seizoensfinale liet een dramatische gebeurtenis zien.

Zo zagen we hoe Cristal Flores Carrington in haar buik was geschoten door Claudia en achtergelaten werd in een huis dat in brand is gestoken. Niets wijst er tot op heden op dat zij de seizoensfinale heeft overleefd, maar daar komen we in seizoen 2 natuurlijk pas echt achter. Mocht ze dood zijn, dan gaat dat grote gevolgen hebben in de serie. Ook is het nog de vraag of Michael Culhane en Alexis Carrington ontkomen uit het brandende huis.

Dynasty seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Dynasty gaat bijna van start op Netflix. Op 13 oktober komt de eerste aflevering van seizoen 2 online bij de streamingdienst. Dat tweede seizoen lijkt Dynasty overigens ook echt te danken te hebben aan de samenwerking van The CW met Netflix. De kijkcijfers bij The CW waren namelijk niet indrukwekkend, maar toch werd in april bekend dat er een tweede seizoen zou komen.

Trailer Dynasty seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?