Laatste nieuws over Netflix

Dit mag je verwachten van het tweede seizoen van Ozark

Ozark seizoen 2 Netflix

Er zijn door Jason Bateman en uitvoerend producent Chris Mundy meer details vrijgegeven over het tweede seizoen van Ozark. Dit tweede deel wordt deze zomer nog op Netflix verwacht, maar een releasedatum ontbreekt vooralsnog. Over de inhoud is nu alvast wat meer bekend.

Zomerhit

Netflix scoorde vorig jaar zomer met de nieuwe serie Ozark. De familie Byrde kwam in grote problemen terecht, toen duidelijk werd dat het leven van Marty Byrde (Bateman) niet meer zeker was als witwasser van een enorme drugsorganisatie. Marty moest noodgedwongen Chicago verlaten en zijn leven oppakken in the middle of nowhere: Ozark.

Lees meer over wanneer Ozark seizoen 2 verwacht wordt

Daar moest hij vijftig miljoen dollar zien wit te wassen. Hulp kreeg hij van de jonge en ambitieuze Ruth Langmore. Op zijn vrouw Wendy Byrde hoeft hij niet te rekenen. In het tweede seizoen van Ozark zal de band tussen Marty en Byrde versterken. “De wederzijdse belangen worden groter en daardoor komen ze steeds dichterbij elkaar te staan”, vertelde de acteur tijdens Netflix FYSee. “Zowel in zakelijke uitdagingen, als oprechte genegenheid die er voor elkaar ontstaat. Niet op een romantische manier, maar ze zien elkaar als goede mensen die het gevolg zijn van omstandigheden.”

Vader van Ruth

De vader van Ruth zal ook een aanzienlijke rol spelen in het nieuwe seizoen van Ozark. De man zat een gevangenisstraf uit, maar zal in het tweede seizoen vrij komen. Het zal er volgens Bateman voor zorgen dat de verhoudingen veranderen. Cade Langmore wordt gespeeld door Trevor Long.

Traag

Wie hoopt dat Ozark seizoen 2 een hoger tempo hanteert komt bedrogen uit. Uitvoerend producent Chris Mundy bevestigde dat. “De snelheid van de serie blijft langzaam, toch zal er veel gebeuren. Vooral veel familieconflicten.” Mogelijk resulteert één van die familieconflicten wel in het overlijden van één van de hoofdrolspelers. Vast staat in ieder geval dat er in Ozark seizoen 2 een begrafenis zal plaatsvinden.