Laatste nieuws over Netflix

Dit personage keert niet terug in The Lincoln Lawyer seizoen 3

De razendpopulaire serie The Lincoln Lawyer krijgt een derde seizoen en daar wordt momenteel al hard aan gewerkt. Daardoor is het definitief duidelijk geworden dat één personage uit de eerste twee seizoenen niet terug zal keren. Mickey neemt afscheid van één van zijn exen!

Wife 1 en Wife 2

De telefoon van Mickey Haller geeft veel boeiende informatie weg en ook hoe hij zijn familie en vrienden omschrijft. Zo staan zijn twee voormalige vrouwen in zijn telefoon als Wife 1 en Wife 2. Die eerste ex-vrouw is Maggie, die we in het tweede seizoen haar koffers zagen pakken. Ze vertrok uit Los Angeles. Tijdelijk of voor goed? Eén ding daarbij is wel duidelijk.

Neve Campbell keert niet terug (voorlopig)

Want Neve Campbell zal niet te zien zijn in het derde seizoen van The Lincoln Lawyer. Haar personage is voorlopig uitgespeeld en ze zal dan ook niet te zien zijn. Mogelijk wordt ze in gesprekken tussen Mickey en haar dochter wel aangehaald, aangezien die graag wel met enige regelmaat in LA wil blijven. Toch is een latere terugkeer van Neve Campbell niet uit te sluiten.

The Gods of Guilt

Dit komt door het boek dat verfilmd wordt in het derde seizoen. The Gods of Guilt zal het verhaal zijn dat we in de derde reeks te zien krijgen. In dit boek kwam het personage Maggie niet voor, waardoor haar afwezigheid ook logisch is. Dit wil niet zeggen dat ze in een potentieel vierde seizoen niet terug zal keren naar Los Angeles. Op dit moment is de kans daar echter niet al te groot voor.

Dood van Glory Days

In de slotscene van het tweede seizoen zagen we al waar de derde reeks om zal draaien. Glory Days zou naar Hawaii zijn vertrokken, maar is dood aangetroffen in Los Angeles. Mickey voelt zich verplicht om dit tot op de bodem uit te zoeken. En daarnaast heeft hij een nieuwe cliënt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?