Laatste nieuws over Netflix

Dit zijn alle theorieën voor Undercover seizoen 3

Seizoen 2 zit in de boeken, hoe zal seizoen 3 van Undercover eruit gaan zien? Het is de grote vraag, waar veel fans van de serie graag een antwoord op krijgen. Keert Bob terug? Is er voor Ferry nog een rol weggelegd? En wat zal de locatie zijn na de camping en de manage uit de eerste seizoenen? Dit zijn de theorieën voor een derde seizoen!

Hoe moet het verder met Bob?

De grootste vraag is overduidelijk hoe het verder moet met Bob. Zijn rol als undercoveragent lijkt te zijn uitgespeeld nu hij al zijn misstappen heeft bekend en vervolgens heeft gelogen voor de rechter. Met zijn collega’s is hij gebrouilleerd, dus een grote nieuwe zaak lijkt er voor hem niet in het verschiet te liggen. Maakt Bob een carrière switch naar de private sector of een weet hij via een omweg in het kielzog van Patrick toch nog wat te bereiken?

Drugs, wapenhandel… what’s next?

De eerste twee seizoenen draaiden om twee duidelijke zaken. Ferry Bouman handelde in drugs, terwijl de broers Berger wapenhandelaren waren. Wat voor thema zal er in het derde seizoen van Undercover worden aangestipt? Mensenhandel, of grote overvallers die bij een grote kraak op heterdaad moeten worden betrapt? En wat voor locatie moet hiervoor worden benut na de camping en de manage. Een grote haven misschien? Het verhaal kan hoe dan ook veel kanten uit.

Wat wordt de rol van Nathalie en Polly

Bob en Nathalie hebben een erg prille relatie, maar uit het oog zijn ze elkaar overduidelijk nog niet verloren. Nathalie heeft graag dat Bob langskomt bij haar en Jackson. Zal ze een grote rol krijgen in het derde seizoen of verdwijnt ze naar de achtergrond? Datzelfde geldt in zekere zin voor Polly. De dochter van Bob was erg geïnteresseerd in het werk van haar vader en zorgde uiteindelijk ook voor problemen. Zal ze nog nader tot haar vader komen en misschien wel een echte rol gaan vervullen? Of is haar rol na het tweede seizoen juist uitgespeeld.

Ferry, we willen meer Ferry!

Als er één gevoelig punt was in het tweede seizoen van Undercover, dan was het wel de zeer beperkte rol van zowel Ferry als Daniëlle. De twee kwamen eraf met een sporadische scene, wat veel fans van de serie niet lekker zat. Wat we zeker weten is dat Ferry in ieder geval zal terugkeren in het derde seizoen, maar in wat voor hoedanigheid? Zit hij nog altijd in de gevangenis? Probeert hij nog altijd wraak te nemen op Bob of heeft hij inmiddels een ander doel?

Hoe vergaat het JP en waar is Vinnie

Het slot van het tweede seizoen van Undercover riep misschien wel twee grote vragen op. Hoe vergaat het met JP nadat zijn zelfmoordpoging grandioos mislukte. Komt hij in de gevangenis terecht waar hij altijd zo tegenop heeft gezien? En waar is Vinnie eigenlijk gebleven? Nadat hij aan Bob vertelde waar de wapens verstopt waren is hij niet meer in beeld geweest. Is hij dood? Is hij opgepakt of is hij na zijn bekentenis juist ontsnapt? Een cruciale vraag richting het derde seizoen van Undercover.

Werken Ferry en JP samen door deze verborgen hint?

Een theorie is dat Ferry en JP elkaar leren kennen in de gevangenis. Deze is versterkt door één zinnetje in de aftiteling van de finale van seizoen 2. Wij moeten eens praten viel er te lezen, een verborgen hint dat Ferry en JP samen gaan optrekken om Bob aan te pakken? De twee mannen kunnen qua karakter eigenlijk niet verder uit elkaar liggen, zodra mensen een gezamenlijk doel hebben kan er toch veel veranderen.

Danielle: Queen of the South

Om het mooi af te sluiten een hele spannende twist. Danielle hebben we van een onzekere vrouw in het tweede seizoen al zien uitgroeien tot iemand die met haar vuist op tafel kan slaan. Wat als ze een volgende stap zet en de regie overneemt? Wat nou als Danielle de Koningin van het Zuiden wordt en het werk van Ferry voort gaat zetten. Het zou de geliefde personages weer helemaal op de voorgrond zetten en een ongekende draai aan het verhaal geven!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Undercover seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?