Laatste nieuws over Netflix

Dit zijn de 5 ijskoudste films en series op Netflix

We staan voor een bizar koude week. Het is lang geleden dat de temperatuur zover onder het vriespunt dook in Nederland. Dan is er maar één oplossing: diep onder een kleedje duiken en Netflix aanslingeren! We hebben voor jullie het archief afgestruind naar de vijf ijskoudste titels op Netflix.

Wind River

Een onervaren FBI-agente wordt naar een reservaat gestuurd nadat een Indiaans meisje dood wordt aangetroffen. Niemand wil met buitenstaanders spreken en ze heeft dan ook de hulp nodig van Cory. Hij is een jager en speurt de sneeuwgebieden af. En nu samen met agente Jane naar een moordenaar.

Fargo

De serie Fargo speelt zich ieder jaar af in een ijskoud gebied in Minnesota. Voor de echte ijs- en sneeuwfanaten is het eerste seizoen een must watch. En ook nog eens door het goede verhaal en ijzersterke rollen van Martin Freeman en Billy Bob Thornton. Lester Nygaard (Freeman) komt door knullige acties in de problemen en krijgt hulp door Lorne Malvo (Thornton). Een niets ontziende moordenaar.

The Decline (Jusqu’au Déclin)

Vanuit het winterse Quebec in Canada komt The Decline, ook bekend onder de Franstalige titel Jusqu’au Déclin. Antoine neemt deel aan een survivalprogramma in het winterse gebied van Quebec, onder leiding van een ervaren survivalist Alain. De groep werkt eerst samen, tot er een sterfgeval plaats vindt. Vanaf dat moment is de groep bitter verdeeld en ontstaat er al snel een confrontatie.

Snowpiercer

Snowpiercer is één van de hitseries van het moment. In de nabije toekomst is de hele aarde veranderd in een ijswereld. Het is ruim 100 graden onder nul en de enige overlevenden scheuren over de planeet in een trein. En om daarin te kunnen overleven moet iedereen zich wel aan de strikte orde houden, maar wanneer er een moord wordt gepleegd wordt alles anders. Inmiddels is het tweede seizoen begonnen, dus er kan gelijk volop worden gebingd.

Lilyhammer

Samen met de Noorse omroep was Lilyhammer één van de eerste series die Netflix maakte. Steven van Zandt speelt de hoofdrol. Hij is een topcrimineel in New York, maar komt erachter dat hij aan de kant wordt geschoven. Hem wacht maar één keuze, meewerken met de politie. Hij lapt zijn oude maten erbij en krijgt een nieuwe identiteit. Frank aka Giovanni kiest ervoor om naar Lilyhammer te verhuizen, hij vond dat namelijk zo’n mooi dorpje tijdens de Olympische Spelen. Eenmaal in het Noorse dorp neemt hij al snel de regie over, opent een nachtclub en zorgt voor de meest bizarre verhalen. Het is dan ook drie seizoenen feest.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?