Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Dit zijn de eerste beelden van Virgin River seizoen 4

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is bijna voorbij. Op 20 juli komen er eindelijk nieuwe afleveringen van de romantische dramaserie naar Netflix. Om kijkers alvast op te warmen voor het nieuwe seizoen zijn nu de eerste beelden verschenen van het vierde seizoen.

Mel en Jack

In het vierde seizoen van Virgin River komen we er eindelijk achter hoe het verder gaat tussen Jack en Mel. De cliffhanger van het derde seizoen liet ons zien dat de twee op kruispunt staan in hun relatie. Jack wil Mel ten huwelijk vragen, maar zij heeft vlak daarvoor geprobeerd om zwanger te worden van haar overleden ex-man. Nu ze zwanger is, weet ze niet of het kind van Jack of haar ex-man Mark is.

Eerste beelden

Om fans alvast voor te bereiden op het vierde seizoen van Virgin river zijn er alvast een aantal foto’s gedeeld. Daarop zien we een stralende Mel, lijkt Preacher aan tafel te zitten met Paige, hebben Brady en Brie elkaar nog niet losgelaten, zitten Ricky en Lizzie naast elkaar, stralen Hope en Doc en zien we ook Jack en Mel innig met elkaar knuffelen.

➡️ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Virgin River seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?