Laatste nieuws over Netflix

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Het Zeebeest

Het Zeebeest is op Netflix te zien en deze animatiefilm is ook voorzien van Nederlandse stemmen. Maar wie spreken de Nederlandse stemmen in van Het Zeebeest? Wij zochten het uit.

Animatiefilm Het Zeebeest

De laatste jaren is Netflix steeds actiever met animatiefilms. Er zijn heel wat succesvolle familiefilms verschenen zoals Fei Fei en de Wensdraak, Vivo, Terug naar de Outback, De Mitchells tegen de Machines, The Willougbys en Klaus. Nu is Het Zeebeest de volgende in deze lijn. Als een jong meisje zich verstopt op het schip van een legendarische zeemonsterjager, gaan ze op een epische reis door onwetende wateren – en schrijven ze geschiedenis.

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Het Zeebeest

Het Zeebeest kun je op Netflix met diverse audio-opties bekijken. De film is uiteraard voorzien van een Engelse sterrencast. Daarnaast zijn de stemmen ook ingesproken in het Nederlands. Dit zijn de Nederlandse stemmen van Het Zeebeest:

  • Jacob Holland – Jelle Amersfoort
  • Maisie Brumble – Daysha Ligeon
  • Captain Crow – Oscar Siegelaar
  • Sarah Sharpe – Jasmine Sendar

‘Jacob Holland’ drie keer in Top100

De rol van Jacob Holland is dus in handen van Jelle Amersfoort. De stemacteur en musicus heeft drie keer in de top100 gestaan met Goedemorgen, Als de Lacht en Princes van Paradiso. Als je zijn stem al herkent van andere films en series, dan kan dat zeker. Zo was Jelle Amersfoort te horen in Bob de Bouwer als niemand minder dan Bob! Ook zat hij in Dinotrux als TY en was Oom Vliegenier in Nijntje.

Overige stemrollen in Het Zeebeest

Dit zijn natuurlijk niet de enige vier personages die te horen zijn in Het Zeebeest. De overige rollen zijn in de Nederlandse versie van Het Zeebeest ingesproken door André Dongelmans, Elaine Hakkaart, Frans Limburg, Hymke de Vries, Jeske van de Staak, Lottie Hellingman, Nine Meijer, Desi van Doeveren, Fien van Doesburg, Gaia Aikman, Jan Nonhof, Jorien Zeevaart, Louis van Beek, Noah Fontijn, Priscilla Wennekes-Knetemann, Rolf Koster, Ruben Lürsen, Rutger Le Poole, Simon Zwiers, Stephan Holwerda, Teddy Ortanca, Thijs Steenkamp, Tiago Cnossen, Werner Kolf en Wiebe-Pier Cnossen.

Engelse versie Het Zeebeest: The Sea Beast

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om Het Zeebeest met Engelse stemmen te bekijken. De film verscheen origineel met de titel The Sea Beast.

  • Jacob Holland – Karl Urban
  • Maisie Brumble – Zaris-Angel Hator
  • Captain Crow – Jared Harris
  • Sarah Sharpe – Marianne Jean-Baptiste

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?