Laatste nieuws over Netflix

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Sluimerland (Slumberland)

Sluimerland is met Nederlandse stemmen te bekijken en daardoor de ideale familiefilm van het najaar van 2022 op Netflix. Slumberland, zoals de film origineel heeft, heeft met Jason Momoa de grote acteur en het bekende gezicht. Als Flip steelt hij de show en dat kan dus ook voor het gehele gezin met Nederlandse audio.

Avonturenfilm Sluimerland (Slumberland)

Een jong meisje genaamd Nemo ontdekt een geheime kaart van de droomwereld van Slumberland. Met de hulp van een excentrieke outlaw -half mens half monster- genaamd Flip doorkruist ze dromen en vlucht ze uit nachtmerries, in de hoop dat ze haar overleden vader terug zal zien. Want haar overleden vader sprak altijd over Flip en daarom is het zaak om bij de vuurtoren het avontuur op te zoeken. Daar waar Nemo altijd woonde met haar vader. Kortom welkom in Sluimerland.

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Sluimerland (Slumberland)

Bij de grote familiefilms van Netflix worden er ook Nederlandse stemmen ingesproken. Denk maar aan Klaus, Het Zeebeest en Yes Day. De Nederlandse stemmen van Sluimerland zijn ingesproken door een grote groep stemacteurs. De grote rollen zijn weggelegd voor Fië Kolkka en Murth Mossel. Kolkka spreekt de stem van Nemo in, terwijl Mossel de vervanger van Jason Momoa is als Flip. Peter – gespeeld door Kyle Chandler – is ingesproken door Has Drijver.

Andere grote rollen in Slumberland

Een vijftal stemacteurs zijn ook veel te horen in de film. Philip wordt ingesproken door Hans Somers, Jasmine Sendar (Agent Groen), Bente an den Brand (Juf Arya), Dunyah Diallo (Jamal) en Jeannine la Rose (Carla) kun je veelvuldig horen. De aanvullende cast bestaat uit Alexander de Bruijn, Joost Claes, Jada Coppens, Stephan Holwerda, Mike Ho-Sam-Sooi, Ruben Lürsen, Davian Mardjoeki, Juneoer Mers, Peggy Sandaal en Juliaan Ubbergen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?