Laatste nieuws over Netflix

Dit zijn de nieuwe gezichten in Undercover seizoen 2

Het tweede seizoen van Undercover is aanstaande en het is dan ook tijd om kennis te maken met de nieuwe personages. Naast Ferry, Danielle, Bob en Kim zijn er in het tweede verhaal ook nieuwe personen.

Vier nieuwe acteurs voorgesteld

Sanne Samina Hanssen kruipt in de huid van Sharon. De Nederlandse was eerder te zien in Het Huis Anubis en De Liefhebbers. De Belg Sebastien DeWaele vertolkt de rol van JP. Naast acteren in Eigen Kweek, Unité 42 en Bevergem is hij ook zanger van Preuteleute. Wim Willaert speelt Laurent, die eerder net zoals DeWaele te zien was in Eigen Kweek en Bevergem. Ruth Becquart vertolkt Nathalie, recent te zien op Netflix in Over Water.

Rico Verhoeven

Wie ontbreekt in het filmpje van Netflix met nieuwe gezichten is Rico Verhoeven. De succesvolle kickbokser werkt voorzichtig aan een acteercarrière. Eerder werd al bekend dat hij de lijfwacht van Ferry zal spelen in het tweede seizoen. Dit zal echter geen grote rol zijn.

In september gaan we verder

Vanaf 6 september is het tweede seizoen van Undercover te zien op Netflix. Daarbij zal een nieuw verhaal worden gevolgd, terwijl Ferry vanuit de gevangenis wraak wil. Lees hier alles over het tweede seizoen van Undercover. Ook is het al bekend dat er een derde seizoen zal verschijnen van de hitreeks.

Bekijk het filmpje van Undercover seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?