Beste van de Maand

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels van 2020 op Netflix

Het scheelde een haartje, toch is het geen enkele titel gelukt om een titel te prolongeren in de strijd om de beste titel van het jaar. Deze week hebben jullie massaal gestemd (dank daarvoor!) op de beste nieuwe films en series van 2020. De vijf winnaars zijn bekend!

Geen hattrick voor La Casa de Papel

Het zal geen verrassing zijn dat The Queens Gambit door jullie gekozen is als de beste nieuwe serie van 2020. Al het gehele najaar domineert deze reeks de hitlijsten en wist de strijd dan ook ruim te winnen voor Vikings. In de categorie beste nieuwe seizoen van een serie was het spannend of La Casa de Papel weer kon toeslaan. In 2018 én 2019 wist deze Spaanse serie te winnen. Nu zat dat er niet in, want zelfs het podium werd niet bereikt. Virgin River wist te winnen, voor The Crown en The Umbrella Academy.

Lady Gaga en net geen dubbelslag voor Max

Voor Lady Gaga een eervolle vermelding, want A Star is Born is door jullie gekozen als de beste nieuwe film op Netflix in 2020. Enola Holmes pakte de tweede plaats met Millie Bobby Brown en Henry Cavill in de hoofdrollen. De Quentin Tarantino-film Once Upon a Time in Hollywood pakte brons. David Attenborough zorgde er op zijn oude dag voor dag Max Verstappen geen dubbel pakte. Formula 1: Drive to Survive was in 2019 de favoriete docu, nu eindigde het tweede seizoen op de tweede plaats. In de reality-categorie wisten de lovereality-reeksen het te winnen, met Too Hot to Handle op 1.

Beste nieuwe serie van 2020

 1. The Queens Gambit
 2. Vikings
 3. Bridgerton

Beste nieuwe seizoen van een serie in 2020

 1. Virgin River (seizoen 2)
 2. The Crown (seizoen 4)
 3. The Umbrella Academy (seizoen 2)

Beste nieuwe film op Netflix in 2020

 1. A Star is Born
 2. Enola Holmes
 3. Once Upon a Time in Hollywood

Beste documentaire van 2020

 1. David Attenborough: A Life on Our Planet
 2. Formula 1: Drive to Survive (seizoen 2)
 3. Tiger King

Beste reality/non scripted show van 2020

 1. Too Hot to Handle
 2. Love is Blind
 3. Top Chef

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?