Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Doc geeft Virgin River update over seizoen 4 én Hope: “Kan nu iedere dag”

Nu het derde seizoen van Virgin River gereleased is, is het wachten op het vierde seizoen van de serie. Daarover gingen al een aantal geruchten rond. Zo zouden de opnames gepland staan tussen eind juli en november. Niemand minder dan Tim Matheson, verantwoordelijk voor de rol van Doc, heeft een update gegeven voor het vierde seizoen.

Opnames

Matheson had recent een interview met Radio Times waarin hij toegaf dat de cast weer bij één komt voor nieuwe opnames. Dat terwijl een officiële vernieuwing van Netflix tot op heden uitbleef. “Nou, Netflix is vrij stil daarover (de productiestatus, red.). Ik aarzel een beetje om iets te zeggen. Misschien raken zij daardoor van streek. Maar ik heb begrepen dat het nu elke dag kan zijn.”

Hope

Showrunner Sue Tenney liet ook al weten dat haar team al werkt aan een vervolg nadat het einde van seizoen 3 een verwoestende wending kreeg voor Hope. “We houden ons erg vast aan de waarheid, dus we zullen tot het uiterste gaan om het beste herstel hiervoor te geven. We houden ons altijd aan de parameters, medisch gezien. Maar we weten op dit moment ook wat we graag doen, namelijk ingewikkelde emotionele verhalen delen.”

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡️ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

➡️ Lees ook: Virgin River seizoen 4: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?