Trailers

Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer brengt bizar verhaal

Met Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer brengt Netflix weer een bizar verhaal naar de streamingdienst. De jacht op een kattenmoordenaar zorgt namelijk voor een veel verdergaand onderzoek dan iemand ooit had kunnen denken.

Filmpje 1 Boy 2 Kittens

Alles begon met een op het eerste oog onschuldig filmpje dat op internet verscheen met de titel ‘1 Boy 2 Kittens’. Op de beelden is echter te zien dat iemand twee jonge katjes in een plastic zak deed, met een stofzuiger vacuüm trok en de katjes zo liet stikken. Een totaal verknipte actie en het zette mensen aan tot actie.

Zoektocht brengt heel veel boven tafel

Want wie was deze anonieme jongen? De driedelige true crime docuserie Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer laat de zoektocht zien van een aantal mensen die wilden weten wie de moordenaar was. Want ze hadden allemaal het gevoel dat dit pas het begin zou zijn van de verknipte jongen. Ze bleken gelijk te hebben, want in 2012 werd hij veroordeeld voor de moord op een Chinese student. Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer verschijnt op 18 december op Netflix.

Bekijk de trailer van Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?