Laatste nieuws over Netflix

Dramaserie Away aangekondigd voor september

Away is door Netflix aangekondigd voor na de zomer. Vooralsnog gaat de programmering ondanks de coronacrisis nog aardig door op Netflix, zo blijkt nu ook met de dramaserie waarin Hilary Swank de hoofdrol vertolkt. De releasedatum en de eerste beelden zijn vrijgegeven.

Amerikaanse astronaut naar Mars

Op 4 september zal het volledige eerste seizoen van Away te zien zijn op Netflix, twee dagen voor de start van Undercover seizoen 2. De Netflix Original serie Away is een spannend en emotioneel verhaal over wat we als mens kunnen bereiken en de persoonlijke offers die we hiervoor moeten brengen. De Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) bereidt zich voor op haar eerste missie naar Mars waar ze leiding geeft aan een internationale crew.

Afscheid nemen van man en dochter

Een zware beslissing, zeker wanneer blijkt dat haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) haar thuis meer dan ooit nodig hebben… Naarmate de reis van de bemanning naar de ruimte intensiever wordt, spelen er bij de crew onderlinge conflicten en wordt het gemis naar het thuisfront alsmaar groter. In de serie Away zien we dat de nodige offers gemaakt moeten worden voor wie voor het hoogst haalbare wil bereiken.

Bekijk de eerste beelden van Away

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?