Trailers

Dramaserie KITZ wil Dark achterna met duistere geheimen

De nieuwe Duitse dramaserie KITZ komt op 30 december naar Netflix. KITZ verwijst naar Kitzbühel, het populaire wintersportoord in Oostenrijk, waar veel glamour en poedersneeuw, maar ook duistere geheimen te vinden zijn…

Duitse reeks die zich afspeelt in Oostenrijk

Netflix heeft in de laatste jaren aan den lijve ondervonden dat Duitse series het best in zich hebben om uit te groeien tot internationale hits. Wat te denken bijvoorbeeld van Dark? Of van How to Sell Drugs Online (Fast)? KITZ hoopt op datzelfde succes, en het zou natuurlijk goed kunnen dat ook deze show van onze oosterburen een topper wordt…

High society

KITZ speelt zich dus af in Kitzbühel, maar gaat over de high society van München, die elk jaar weer feest komt vieren in het luxueuze skigebied. De 19-jarige serveerster Lissi woont in het wintersportoord, maar haar leven is absoluut niet zo zorgeloos als dat van de feestvierders die ze bedient. Desondanks raakt ze bevriend met de succesvolle influencer Vanessa en krijgt ze op die manier toegang tot dier kliekje uit München. Lissi blijkt echter een missie te hebben: ze wil meer te weten komen over de dood van haar broer Joseph bij een ongeval.

Kille influencer

Voor het ongeluk dat hem het leven kostte, had hij voor het laatst contact met Vanessa, die echter niet bepaald bezig lijkt te zijn met zijn dood. De influencer reageerde er zelfs ontzettend kil op en Lissi wil daar de reden van weten. Al snel stuit ze op een façade van macht, geld én uitspattingen.

Seizoen 1 van KITZ bevat in totaal zes afleveringen, waarvan drie gemaakt door regisseur Maurice Hübner en drie door Lea Becker. De titels van de afleveringen zijn nog niet bekendgemaakt, maar we weten dus wel dat de Duitse serie op 30 december in première gaat.

Bekijk de teaser van KITZ

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?