Laatste nieuws over Netflix

Drank, drugs en een bom in trailer Obliterated van makers Cobra Kai

Vind jij Cobra Kai tof? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de makers van die Karate Kid-spin-off hebben de afgelopen tijd aan een spiksplinternieuwe serie gewerkt. Obliterated gaat binnenkort in première en heeft nu een trailer gekregen!

Obliterated

Eind november is het zover, dan is de komische actieserie Obliterated te zien bij Netflix. De nieuwe show komt dan wel van de hand van de Cobra Kai-makers, maar gaat (dit keer in ieder geval) niet over karate of welke andere vechtsport dan ook. Dat betekent echter niet dat er niet gevochten wordt, in de meest brede zin van het woord. Obliterated draait namelijk om een knotsgek Special Forces-team dat in Las Vegas (The City of Sin!) een bomaanslag verijdelt.

En die goede daad moet natuurlijk gevierd worden met drank en drugs, de militairen bevinden zich immers in Vegas baby! Plotseling ontstaan er echter complicaties, er komt een behoorlijk groot probleem aan het licht. De bom die ze net onschadelijk hebben gemaakt blijkt namelijk nep te zijn geweest en dus moeten ze opnieuw aan het werk. Het wordt een race tegen de klok en het is natuurlijk niet echt bevorderlijk dat de Special Forces eigenlijk helemaal niet meer in staat zijn om hun werk uit te voeren, door al dat gefeest.

Cobra Kai-trio

Hayden Schlossberg is de regisseur van Obliterated en hij maakt eveneens onderdeel uit van het Cobra Kai-team (in de drie-eenheid Josh Heald-Jon Hurwitz-Schlossberg, die overigens in zijn volledigheid – in welke hoedanigheid dan ook – betrokken is bij dit project). Hij vertelt over zijn nieuwe geesteskindje: “De hele stad Las Vegas zal worden vernietigd, tenzij ons team de nucleaire bom kan vinden en deactiveren. Er is slechts een korte tijd om de bom te lokaliseren, terwijl de klok maar door blijft tikken, moet ons team alle krachten overwinnen die tegen hen werken… en tegelijkertijd de enorme hoeveelheden alcohol en andere stoffen in hun systeem overwinnen.”

Cast

De cast van de nieuwe actieserie bestaat uit Nick Zano (Legends of Tomorrow) als teamleider Chad McKnight en Shelley Henning (Teen Wolf) als CIA-agente Ava Winters. Maar ook Kimi Rutledge, Paola Lazaro en C. Thomas Howell doen mee.

Obliterated op Netflix

Obliterated is vanaf 30 november te zien op Netflix (maar niet geheel geschikt voor de sinterklaasdagen). De serie krijgt in totaal acht afleveringen die gelijktijdig gereleaset worden en hieronder kun je de eerste trailer checken!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?