Laatste nieuws over Netflix

Drie Britse series die Brexit kunnen voorkomen

Netflix Brexit

Brexit zorgt voor heel wat paniek, want hoe moet het nu verder met Europa en wat zijn voor ons de gevolgen. Kan dit nog worden teruggedraaid? Misschien kunnen deze ‘helden’ nog uitkomst bieden, het is in ieder geval een goede aanleiding om de Britse series nog eens te bingeviewen op Netflix. Nu het nog kan!

Zijn we er toch weer ingetuind…

Politici, je moet ze niet vertrouwen. We horen het al heel lang en dankzij House of Cards weten we inmiddels hoe het er echt aan toe gaat achter de gesloten deuren. Dat is nu het geval met de Netflix Original, waarin Frank Underwood de President van de Verenigde Staten speelt. In de jaren negentig was de originele BBC-versie van House of Cards ook al te zien. Francis Unquhart wist de macht te grijpen door list en bedrog. Heeft Francis misschien nog een truc in zijn hoge goed om een Brexit af te wenden?

House of Cards trilogy Netflix

Klik hier om deze serie te bingen!

…Deze speurneus kan ons nog redden….

Als de politici het niet meer weten, moet er grof geschut aan te pas komen. Dan moet je wel uitkomen bij Sherlock Holmes. De speurneus doorziet iedere truc en weet altijd nog wel een uitweg te vinden. Hij verbindt ook nog eens mooi het heden met het verleden. De Britten keren dankzij Brexit tenslotte bijna terug naar de Victoriaanse tijd, de tijd waarin Sherlock groot werd. Inmiddels is er een prachtige hedendaagse versie van Sherlock, waarin het stevige geschut voorbij komt. Tijd dus om samen met Watson oplossingen te vinden.

Sherlock Netflix

Klik hier om deze serie te bekijken!

…En anders stappen we maar in de tijdmachine

En wat als ook Sherlock machteloos staat? Dan is er voor ons nog maar één optie over. We stappen in de grote vierkante telefooncel en drukken op het knopje. Mee in de tijdmachine van Doctor Who. Breng ons terug naar het verleden, om een Brexit alsnog  te voorkomen. Of moeten we eerst een blik werpen in de toekomst, want misschien valt het allemaal wel mee met de doemscenario’s die ons nu worden voorgeschoteld. Alleen Doctor Who kan het ons vertellen. En mocht het ons allemaal niet bevallen, dan gaan we met behulp van Downton Abbey maar vast wennen aan het ‘nieuwe heden’.

Doctor Who Netflix

Klik hier om deze serie te volgen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?