Laatste nieuws over Netflix

Drie Netflixseries die je gewoon niet mag missen

Er zijn zoveel Netflixseries dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker wanneer je een premiumabonnement hebt, is de keuze enorm. Om het kiezen van een serie iets makkelijker te maken, hebben we drie Netflixseries in de schijnwerpers gezet. Misschien wordt een van deze series wel jouw favoriet van 2018!

Hannibal, luguber en mét Mads

Mads Mikkelsen, de Deense acteur die het zichzelf niet makkelijk maakt, schittert in Hannibal. Hugh Dancy speelt de rol van Will, de tegenspeler van Hannibal in deze serie. Het is niet zomaar een serie. De naam is bewust gekozen en het verhaal wordt steeds spannender wanneer je verder in de serie komt. Het is echter vooral de rol van Mikkelsen die opvalt in de serie. De kracht van de Deense acteur komt zo goed naar voren dat de serie blijft boeien. Dit is overigens wel een serie waarbij je er misschien beter voor kunt kiezen om lekkere vegetarische snacks op tafel te zetten, aangezien er best wat lugubere beelden op het scherm te zien zijn tijdens het kijken.

Modern Family, humor met grote namen

Modern Family is geniaal volgens de experts. De serie won een Emmy en Golden Globe én werd in Amerika gekroond tot beste sitcom van dat seizoen. Ed O’Neill (beter bekend als Al Bundy) is het hoofd van de drie families die centraal staan in het leven in Los Angeles. Het risico was dat de humor in de serie flauw zou worden met een Colombiaanse immigrant (Gloria) en een homoseksueel stel (Mitchell en Cameron), maar dat is niet het geval. De serie is ondanks de komische inslag een echt verhaal geworden waarbij je tijdens het kijken baalt dat de aflevering afgelopen is. Gelukkig zijn er genoeg seizoenen om te blijven kijken.

How I Met Your Mother, een klassieker

How I Met Your Mother is nu al een klassieker. De volledige serie heeft een unieke opzet: een vader vertelt zijn kinderen hoe hij hun moeder ontmoette. Wees niet bang, het is geen vertellerscenario. De serie speelt zich af in het nu, maar door middel van flashbacks en herinneringen worden momenten uit het verleden naar voren gehaald. Het mooiste is dat je als kijker blijft gissen wie de moeder is. Er komen genoeg potentiële moeders langs, maar keer op keer loopt het mis. En dat is écht niet altijd de schuld van Ted zelf. Barney, Robin, Marshall en Lily zijn de andere vier namen die belangrijk zijn in de serie en het grootste gedeelte van de serie speelt zich af in een bar waar altijd wel iets gebeurt.

Drie series uit een eindeloze lijst

Zorg ervoor dat de hapjes en drankjes alvast klaarstaan, want wanneer je eenmaal begint aan deze drie series dan ben je wel even bezig voordat je de complete seizoenen afgekeken hebt. En met de honderden films en series die je direct via Netflix kunt streamen, kun je er maar beter voor zorgen dat je alvast genoeg in huis hebt om er helemaal een lang weekend van te maken samen met de beste acteurs ter wereld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?