Laatste nieuws over Netflix

Drie nieuwe castleden voor The Umbrella Academy seizoen 2

De opnames van The Umbrella Academy seizoen 2 zijn in volle gang. Daarvoor heeft Netflix dan ook naar buiten gebracht dat er drie nieuwe acteurs zijn gecontracteerd die een grote rol zullen vertolken in de nieuwe episodes.

Lila, Raymond en Sissy in The Umbrella Academy

Het gaat om Ritu Arya, Yusuf Gatewood en Marin Ireland. Arya is bekend van haar rol in Humans en zal in de huid van Lila kruipen. Een kameleon die zowel briljant als krankzinnig kan zijn als de situatie het vereist. Gatewood was recent te zien in Good Omens speelt Raymond. Hij is een geboren leider die door iedereen direct wordt vertrouwd. Eén blik is daarvoor voldoende. Ireland speelt Sissy, een onverschrokken no-nonsense Texaanse moeder die jong trouwde om alle verkeerde redenen.

De wereld vergaat

Het drietal zal zich voegen bij de vaste acteurs uit het eerste seizoen, die voor een grote uitdaging staan. Het eerste seizoen eindigde ermee dat de wereld verging en de superhelden terug in de tijd moesten reizen om de catastrofe in een nieuwe poging te moeten voorkomen. Showrunner Steve Blackman is opnieuw bezig met tien afleveringen. De productie is gaande en The Umbrella Academy seizoen 2 wordt dan ook begin 2020 verwacht.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de exacte releasedatum van The Umbrella Academy seizoen 2 bekend is gemaakt door Netflix? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?