Laatste nieuws over Netflix

Drie nieuwe rollen in The Punisher seizoen 2

Er zijn drie nieuwe acteurs gecast voor het tweede seizoen van The Punisher. Op de nieuwe afleveringen van de Netflix Original moeten we vermoedelijk nog wel even wachten, maar de voorbereidingen zijn in volle gang.

Cast

In het tweede seizoen keert Jon Bernthal uiteraard terug als Frank Castle. Daarnaast keren ook Billy Russo, Dinah Madani en Curtis Hoyle weer terug in het nieuwe seizoen. Verder worden er dus tenminste drie nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast, weet Deadline.

Josh Stewart, Floriana Lima en Giorgia Whigham zijn gecast voor het tweede seizoen van The Punisher. Stewart werd de afgelopen jaren bekend als Solotov in Shooter. In deze serie speelt Stewart de grootste vijand van Bob Lee Swagger. Floriana Lima speelt een belangrijke rol in Supergirl. Zij maakte haar entree in het tweede seizoen van de serie van The CW. Whigham speelde onder andere in 13 Reasons Why als Kat en in het derde seizoen van Scream.

De rollen

In The Punisher seizoen 2 speelt Stewart de rol van John Pilgrim, een man die rust uitstraalt, maar ook zeker een andere kant heeft. Ondanks dat zijn gewelddadige leven al even achter hem ligt wordt Pilgrim gedwongen om zijn oude vaardigheden toch weer in te zetten. Lima is gecast voor de rol van Krista Dumont, een psychotherapeut voor militaire veteranen.  De rol van Amy Bendix is tot slot voor Whigham.

➡ Bekijk hier de ideale volgorde om Marvel-series te volgen

Jeph Loeb, hoofd van Marvel Television, reageerde enthousiast op het binnenhalen van het trio. “Josh, Floriana en Giorgia zijn ongelooflijke talenten en we kunnen niet wachten om de kijker te tonen wat we van plan zijn met het tweede seizoen van The Punisher.”

Het is nog niet bekend wanneer The Punisher seizoen 2 op Netflix verwacht wordt. De release zal echter niet voor 2019 zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?