Laatste nieuws over Netflix

Drive to Survive 3 op komst: Netflix filmt Max in Oostenrijk

Een derde seizoen van Formula 1 Drive to Survive is in de maak. Officieel heeft Netflix sinds de release van het tweede seizoen niets laten weten over een mogelijk vervolg. Nu is echter duidelijk geworden dat hier wel aan gewerkt wordt, want de cameraploegen zijn aanwezig in Oostenrijk.

Max Verstappen en McLaren

Dit weekend zal de Formule 1 eindelijk van start gaan, nadat het seizoen door de coronacrisis lang stil lag. In Oostenrijk zal twee weekenden op rij worden gereden. Het is de thuisbasis van Red Bull en Max Verstappen heeft de afgelopen twee jaar gewonnen. De cameraploegen van Netflix zullen dan ook de Nederlander in de gaten gaan houden. Daarnaast is Drive to Survive dit weekend present bij het team van McLaren. In Australië waren het monteurs van deze renstal die besmet waren met corona en het eerste zetje gaven waardoor er toen niet gereden werd. Inmiddels heeft McLaren veel personeel moeten ontslaan door de crisis, terwijl het team voor 2021 qua coureurs al op zijn kop wordt gegooid. Het is dus interessant om te zien hoe hun start zal zijn.

Drive to Survive ene groot succes

De serie Drive to Survive is heel snel een groot succes geworden. Vorig jaar debuteerde de reeks en leverde al snel culthelden op. Doordat de camera’s achter de schermen overal bij zijn levert het interessante gesprekken en beelden op. In maart van dit jaar verscheen het tweede seizoen, waarin voor het eerst Ferrari en Mercedes ook een rol vertolkten. Het is de ideale opwarmer gebleken voor iedere Formule 1-fan richting het nieuwe seizoen. Ook in het eerste kwartaal van 2021 kunnen we dus een reeks verwachten, waarin het bizarre 2020-seizoen wordt belicht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?