Laatste nieuws over Netflix

Dynasty krijgt ook een vierde seizoen

De serie Dynasty is door The CW verlengd. De Amerikaanse zender heeft de legendarische reeks een reboot gegeven en voorlopig zeer succesvol. Er zal namelijk minimaal een vierde seizoen volgen.

Succesvolle reboot

De originele reeks Dynasty liep van 1981 tot en met 1989. Het werd één van de beroemdste dramareeksen, waarin de rijke familie Carrington werd gevolgd.Na negen seizoenen en 220 afleveringen werd er een punt achter het verhaal gezet. In 2017 begon er een reboot op The CW. Deze reeks is nog niet zover als het origineel, maar met het aangekondigde vierde seizoen schiet het aardig op.

Familie Carrington

De huidige seizoenen bestonden telkens uit 22 afleveringen per stuk, waardoor er met het aanstaande vierde seizoen al een kleine honderd episodes zijn. In de reboot draait het opnieuw om de familie Carrington. De rijke vader Blake wordt direct betrapt door zijn dochter Fallon met een nieuwe vriendin (Cristal). Het is het startpunt in de strijd om geld en macht, waarbij slachtoffers zullen vallen.

Wachten op seizoen 3 op Netflix

De eerste twee seizoenen van Dynasty liepen in Nederland wekelijks mee op Netflix met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Vanaf het derde seizoen is dat anders, door een gewijzigde deal tussen Netflix en The CW. De streamingdienst liet al weten dat de serie medio 2020 te zien zal zijn. Vermoedelijk wordt het dus wachten tot het voorjaar.

Lees ook: Riverdale verlengd voor vijfde seizoen

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Dynasty seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?