Laatste nieuws over Netflix

Dynasty seizoen 1 krijgt er liefst negen afleveringen bij

De reboot van Dynasty blijkt een groot succes en dus is er besloten om een volledig seizoen van de serie te bestellen. Dynasty zat nog in een soort proeffase, maar omdat de Amerikaanse televisiezender tevreden is over de cijfers van Dynasty zijn er nu nog eens negen nieuwe afleveringen besteld.

Meer vrouwen

Voor The CW is Dynasty een belangrijke serie. In Amerika wordt de reboot direct na het eveneens populaire Riverdale uitgezonden. Met deze twee titels trekt The CW veel vrouwelijke kijkers en dat is wat de zender wil, nadat The Vampire Diaries en Reign tot een einde waren gekomen.

In Nederland plukken we de vruchten van de nieuwe series van The CW. Door een deal tussen Netflix en The CW genieten wij hier in Nederland wekelijks mee met de nieuwste afleveringen. Dat geldt niet alleen voor Riverdale en Dynasty. Ook Supergirl, Legends of Tomorrow en Arrow zijn van The CW en ook daarvan verschijnen momenteel iedere week nieuwe afleveringen.

Volledig seizoen 1 Dynasty op Netflix

Aanvankelijk zou Dynasty seizoen 1 uit dertien afleveringen bestaan. Nu de kijkcijfers in Amerika in orde zijn en de populariteit van de serie groeit is besloten om ook na de ’testperiode’ door te gaan. Dat houdt in dat Dynasty seizoen 1 niet uit dertien, maar uit liefst 22 afleveringen zal bestaan. Er komen dus nog negen afleveringen bij. Daarmee zal Dynasty net zo lang doorlopen als Riverdale seizoen 2, de populaire serie waar Dynasty direct achteraan komt in Amerika.

Reboot

Dynasty is een reboot van de serie uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. De rijke oliefamilies Carrington en Colby trokken destijds steevast een miljoenenpubliek. In 2017 is er dus nieuw leven in de serie geblazen en zijn de makers van The OC en Gossip Girl ingezet om Dynasty wederom uit te laten groeien tot een groot succes.

Meer informatie over Dynasty

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?