Laatste nieuws over Netflix

Dynasty seizoen 4 laat tot najaar op zich wachten

Het lange wachten op Dynasty seizoen 4 is nog altijd niet voorbij. De dramaserie is flink verschoven in de uitzendschema’s in de Verenigde Staten, waardoor het voor ons in Nederland ook extra lang wachten is tot de episodes worden vrijgegeven. Inmiddels is er wel een indicatie.

Van wekelijks naar lang wachten

De reboot van Dynasty wordt in de Verenigde Staten door The CW uitgezonden. Netflix had lang een deal met deze zender om afleveringen van de series wekelijks uit te zetten, meestal een dag na de uitzending in Amerika. Dit verliep twee jaar geleden en vanaf dat moment was het langer wachten op Dynasty. Zodra het seizoen op The CW helemaal is afgerond, wordt het seizoen toegevoegd aan Netflix. Redelijk overzichtelijk, tot de tv-seizoenen overhoop gegooid werden door de pandemie.

Seizoen nog altijd in volle gang

De seizoenen van Dynasty liepen telkens van het najaar tot het voorjaar. Het derde seizoen werd doordat de opnames stil kwamen te liggen ingekort van 22 naar 20 afleveringen. Op 8 mei 202 werd het seizoen in Amerika afgerond, twee weken later kwam het hele seizoen op Netflix. Voor het vierde seizoen zal dit hoogstwaarschijnlijk hetzelfde ritme houden, alleen we zijn al ruim een jaar aan het wachten. Het tv-schema van The CW werd omgegooid en zodoende startte het seizoen van Dynasty pas in mei. De reeks is nu halverwege en zal lopen tot medio oktober. Seizoen 4 van Dynasty zal dan ook pas in oktober op Netflix in Nederland verschijnen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Dynasty seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?