Laatste nieuws over Netflix

Early Black Fridaysales: Complete Boxsets en spellen over Series

Black Friday is de laatste jaren een begrip geworden in Nederland. Inmiddels wordt er veel meer gedaan dan alleen op de dag zelf, de vrijdag ná Thanksgiving in de Verenigde Staten wanneer van origine alle winkels uitverkoop hielden. Het feest begint nu al veel vroeger en we tippen je graag met de beste Netflix-deals.

Complete boxsets

Op bol.com is er een grote spreiding gemaakt. Zo is er iedere dag een andere categorie in de aanbieding. Voor maandag (23 november) is dat Spellen & Entertainment. En dit is zeer de moeite waard. Zo zijn er namelijk heel veel complete boxsets van series en films in de aanbieding. Het aanbod is heel breed, met echte klassiekers en kersverse nieuwkomers. Met een complete boxset scoort je een nieuwe serieverslaving waarmee je de donkere – en vermoedelijk stillen – maanden fluitend doorkomt.

Spellen over La Casa de Papel en Peaky Blinders

Behalve het kijken naar series zijn we ook massaal aan de spelletjes geslagen. Maandag zijn ook de spellen in de aanbieding op bol.com. En daarbij heel wat leuke serie gerelateerde spellen. Wat dacht je van La Casa de Papel: Het Spel. Ook is er een fraai bordspel van Peaky Blinders en fans van Narcos kunnen zelf proberen om als een volleerde Pablo Escobar de handel in gang te houden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?