Laatste nieuws over Netflix

Eddie Murphy accepteert weer een rol voor nieuwe Netflix-film

Eddie Murphy heeft weer een acteerklus op zich genomen. De Amerikaan gaat spelen in de Netflix Original Film Dolemite Is My Name. De film draait om het leven van Rudy Ray Moore, een acteur, komiek en zanger.

Rudy Ray Moore

Dolemite Is My Name wordt een biografiefilm over het leven van Rudy Ray Moore. De film Dolemite is het meest belangrijk geweest in de carrière van de in 2008 overleden Amerikaan. Hij kroop toen in de huid van pooier Dolemite.

Ook in zijn acts en muziek liet Rudy Ray Moore Dolemite naar voren komen. Het geld wat hij hiermee opbracht investeerde hij vervolgens in het maken van de film. Waar Rudy Ray Moore in 1975 dus het verhaal over een pooier wilde neerzetten, laat Netflix nu een film over Moore maken.

Eddie Murphy

Eddie Murphy is gestrikt om in de huid van Rudy Ray Moore te kruipen. Volgens Deadline heeft Murphy de rol geaccepteerd en wordt Dolemite Is My Name de eerste film sinds 2016. De The Nutty Professor-acteur kiest zijn filmprojecten de laatste jaren steeds zorgvuldiger uit. Waar hij begin deze eeuw in de één na de andere film speelde, is hij nu nog maar zelden te zien in een film. Zijn laatste film was Mr. Church. Voor de komende jaren staan naast Dolemite Is My Name ook nog Triplets en Beverly Hills Cop 4 op de planning voor Murphy. Wanneer Dolemite is My Name op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?