Laatste nieuws over Netflix

Eerste castleden Knives Out 2 bekendgemaakt

Knives Out krijgt een tweede en een derde film. Netflix kocht anderhalve maand voor een gigantisch bedrag de rechten voor twee vervolgfilms. Nu zijn de eerste castleden bekendgemaakt voor Knives Out 2.

Daniel Craig keert terug

Duidelijk was al dat Daniel Craig zal terugkeren. James Bond is in Knives Out de soms wat absurdistische detective Benoit Blanc. Hij moest in de eerste film de dood van een rijke man oplossen, waarbij diens voltallige familie verdacht was. Het leverde een heerlijke soapie murder mystery op. Naast Craig is ook regisseur Rian Johnson opnieuw van de partij.

Bautista en Norton

Voor Knives Out 2 is nu Dave Bautista gecontracteerd, zo meldt Deadline. Het is niet voor het eerst dat Bautista en Craig samenwerken, dat deden ze namelijk ook in de Bond-film Spectre. Daarnaast is de acteur bekend als Drax the Destroyer in de Marvel-films én zal hij binnenkort op Netflix te zien zijn in de Zack Snyder-thriller Army of the Dead. Daarnaast is Edward Norton gecontracteerd, weet The Hollywood Reporter. Hij is de laatste jaren in veel films te zien geweest zoals The Grand Budapest Hotel, The Bourne Legacy en uiteraard in The Incredible Hulk. Welke rollen Bautista en Norton zullen vertolken is nog niet bekend, net zoals het nog wachten is op de rest van de cast. De eerste film bestond uit een echte sterrencast, dat wordt voor het vervolg ook verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?