Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden Bridgerton spin-off Queen Charlotte verschenen

Netflix heeft de afgelopen maanden achter de schermen gewerkt aan een spin-off van Bridgerton. In die spin-off staat niemand minder dan Queen Charlotte centraal. Haar leerden we al kennen in de eerste twee seizoenen van Bridgerton, maar in haar eigen spin-off krijgen we meer te weten over haar leven. Tijdens Tudum werden de eerste beelden getoond.

Eerste beelden

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van Queen Charlotte: A Bridgerton Story. De tekst luidt: “Charlotte, dit is George. De eerste ontmoeting van een romance die de Bridgerton-samenleving zoals wij die kennen deed ontvlammen.” Daaruit blijkt meteen dat we in de spin-off ook meer te weten komen over koning George.

Boekenreeks

Een releasedatum voor Queen Charlotte is nog niet bekend. Het enige wat duidelijk is, is dat het in 2023 zover is. Eerder werd al duidelijk dat er van Queen Charlotte ook een prequel boek zou komen in de Bridgerton-boekenreeks. Ook daarin draait het om de jonge koningin waarbij haar liefdesverhaal met koning George ook een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte.

➡️ Lees ook: Alles wat we al weten over Queen Charlotte

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?